Subiect "contributia la somaj in perioada de concediu medical" Deschis de Marinescu Horia la data: 10/16/2016 11:02pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
contributia la somaj in perioada de concediu medical
Scris de: Marinescu Horia la data: 10/16/2016 11:02pm
Gen:
Data nasterii:23.02.1956
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Buna ziua, as dori sa stiu daca perioada de concediu de boala se ia in calculul pensiei separat; am fost in concediu medical 3 luni in 2013 si as vrea sa stiu cum se face calculul pentru pensie pe aceasta perioada. Multumesc
Re: contributia la somaj in perioada de concediu medical
Scris de: la pensie la data: 10/17/2016 2:42am
Perioada concediului de incapacitate temporara de munca este calculata diferit in functie de perioada in care a fost concediul si anume :
- Daca a fost inainte de 01 aprilioe 2001 si perioada a fost scurta si neconsemnata in carnetul de munca se iau in calcul salalariile si sporurile primite similar perioadei lucrate.
- Daca a fost efectuat in perioada aprilie 2001 si decembrie 2004 se iau in calcul veniturile realizate in acea perioada.
- Daca a fost efectuat in perioada dupa ianuarie 2005 se iau in calcul veniturile realizate in acea perioada numai in cazul in care incapacitatea s-a datorat unui accident de munca sau unei boli profesionale Daca incapacitatea s-a datorat unei boli obisnuite nu se ia in calcul. Dv va incadrati in aceasta categorie.
Daca aveti nelamuriri privind baza de calcul a punctajului pensiei cititi mai intai indicatiile date de noi pe pagina de pe site de la adresa:
http://www.lapensie.com/forum/baza-de-calcul-a-punctajului-pensiei.php
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1