Subiect "pensie pentru munca din strainatate" Deschis de misu la data: 11/01/2016 3:24pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
pensie pentru munca din strainatate
Scris de: misu la data: 11/01/2016 3:24pm
Gen:m
Data nasterii:1 sept.1954
Stagiul de cotizare:35 ani din care 17 ani in grupa a IIa
Alte date:
Intrebare:Sunt pensionar limita varsta ,dar am lucrat 2ani in Germania ,3 ani in Federatia Rusa cu contract la o firma din Bucuresti.Cum pot afla daca ma incadrez sa primesc ceva in completare la pensie pentru munca facuta in strainatate : in special in Germania am primit si banii pe concediu de odihna .DE UNDE POT AFLA DACA MA INCADREZ LA PENSIE COMUNITARA SI UNDE SA MA INTERESEZ DE DOCUMENTE .In cartea de munca este trecut numele firmei din Bucuresti
Re: pensie pentru munca din strainatate
Scris de: misu la data: 11/01/2016 3:33pm
misu :
Gen:m
Data nasterii:1 sept.1954
Stagiul de cotizare:35 ani din care 17 ani in grupa a IIa
Alte date:
Intrebare:Sunt pensionar limita varsta ,dar am lucrat 2ani in Germania 1998-2000 ,3 ani in Federatia Rusa 1994-1997 cu contract la o firma din Bucuresti.Cum pot afla daca ma incadrez sa primesc ceva in completare la pensie pentru munca facuta in strainatate : in special in Germania am primit si banii pe concediu de odihna .DE UNDE POT AFLA DACA MA INCADREZ LA PENSIE COMUNITARA SI UNDE SA MA INTERESEZ DE DOCUMENTE .In cartea de munca este trecut numele firmei din Bucuresti. In
Re: pensie pentru munca din strainatate
Scris de: la pensie la data: 11/02/2016 4:20am
Situatia dv este neclara pentruca daca ati avut un contract cu o firma inregistrata in Romania si ati primit salariu in tara de la aceasta firma si diurna de deplasare in strainatate atunci contributia de pensie a fost platita in Romania si aceste stagii de cotizare se valorifica la pensie in Romania.
Va sfatuim sa va adresati la ghiseul Casei de pensii teritoriale de care apartine domiciliul dv si sa cereti lamuriri.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1