Subiect "pensie" Deschis de anisoara la data: 11/14/2016 3:06am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
pensie
Scris de: anisoara la data: 11/14/2016 3:06am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:o intrebare pentru dosarul sotului .are 65 ani ,vechime 47 ,si a iesit la pensie in august 2016.pe decizie scrie ca nu i s-au luat in calcul 2 adeverinte prin care avea realizari mai mari decat in cartea de munca.ce trebuie sa faca sa dea in judecata casa de pensii sau ce?
Re: pensie
Scris de: la pensie la data: 11/15/2016 2:55am
Depinde de perioada in discutie si in ce constau sumele suplimentare din adeverinte. Daca legislatia pensiilor nu prevede ca aceste sume sa fie luate in calculul pensiei nu mai poate face nimic.
Daca legislatia pensiilor prevede ca aceste sume suplimentare sa fie luate in calcul poate face mai intai o Contestatie la Comisia Centrala de Contestatii (contestatia se depune la registratura Casei de pensii) iar daca raspunsul este negativ poate deschide o actiune in justitie (la tribunal).
Pentru a vedea daca legislatia pensiilor prevede luarea in calcul a sumelor suplimentare din adeverinte trebuie luate in calcul sau nu incercati sa aflati mai intai ce reprezinta aceste sume suplimentare si apoi cititi pe site-ul nostru la pagina de la adresa :
http://www.lapensie.com/forum/baza-de-calcul-a-punctajului-pensiei.php
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1