Subiect "plata pensie" Deschis de calota la data: 12/07/2016 1:40pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
plata pensie
Scris de: calota la data: 12/07/2016 1:40pm
Gen:
Data nasterii: 1955
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Daca decizia de pensionare dateaza cu 30 sep 2016, in Dec voi incasa pensia pentru OCT/NOV/DEC ? Cu alte cuvinte, plata pensiei din luna in curs este aferente acestei luni sau lunii precedente (caz in care, in Dec incasez doar pentru Oct si NOV) Multumesc
Re: plata pensie
Scris de: la pensie la data: 12/08/2016 4:04am
In mod normal trebuia sa primiti pensia incepand cu luna octombrie pentruca decizia a fost emisa inainte de 01 octombrie.
Avand in vedere ca intre 30 septembrie si 01 octombrie este diferenta de numai o zi este explicabil daca nu ati primit pensia in luna octombrie.
Daca nu ati primit pensia in luna octombrie (pentru o zi din septembrie si toata luna octobrie ) trebuie sa primiti obligatoriu in luna noiembrie (pentru o zi in luna septembrie, toata luna octombrie si toata luna noiembrie). Daca ati optat pentru primirea prin posta a pensiei intrebati vecinii pensionari care primesc pensia prin posta in ce perioada o primesc. Daca nu o primiti nici in luna noiembrie in perioada in care o primesc vecinii trebuie sa mergeti la Casa Teritoriala de Pensii pentru a cere lamuriri.
Scris de: carmen la data: 12/08/2016 8:00am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:

Multumesc pentru raspuns

Dat fiind faptul ca pensia se plateste pe 14-15 ale fiecarei luni,intrebarea mea era si este:

in luna "x" se plateste pentru luna "x" sau pentru luna precedenta. Multumesc
Scris de: la pensie la data: 12/08/2016 10:13am
In luna decembrie se plateste pensia pe luna decembrie.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1