Subiect "Calcul pensie" Deschis de CorneliaD la data: 01/21/2017 5:29pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Calcul pensie
Scris de: CorneliaD la data: 01/21/2017 5:29pm
Gen:f
Data nasterii:02.02.1959
Stagiul de cotizare:33 4l
Alte date:profesor
Intrebare: Buna ziua,
Am cont pe cnpp.ro și am constatat că
Incepand cu aprilie 2001 multe din sumele lunare din cartea de munca sunt mai mici decât cele din declarațiile nominale depuse de angajatori, declaratii care le-am obținut de pe contul personal făcut la cnpp! Este posibil sa nu fie trecute orele suplimentare sau unele sporuri.
Întrebare: la casa de pensii cum se calculează pensia, cu datele din cartea de munca sau cu cele înregistrate deja la casa de pensii, in urma depunerii declarațiilor de venit de către angajatori? (Pentru perioada de după Aprilie 2001)?
Se iau în considerare declarațiile nominale depuse de angajator, care conțin venitul brut, având în vedere că oricum din 2011 nu mai sunt înregistrări în cartea de munca?
Re: Calcul pensie
Scris de: la pensie la data: 01/23/2017 5:01am
Dupa 01 aprilie 2001 sumele pentru care s-a platit CAS si care sunt luate in calculul punctajului pensiei au fost extinse la salariile brute (cu mici exceptii cum ar fi diurne de deplasare). deci in calculul punctajului pensiei vor fi luate sumele pentru care s-a platit CAS si care le gasiti pe site-ul CNPP.
Gasiti mai multe informatii in acest sens pe site-ul nostru la pagina de la adresa :
http://www.lapensie.com/forum/baza-de-calcul-a-punctajului-pensiei.php
gasiti mai multe informatii in acest sens.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1