Subiect "cind pot obtine un minim de pensie sau un ajutor sau pensie anticipata partial sau alta forma prin care sa pot avea o asigurare medicala deoarece acum nu am nici un fel de venit" Deschis de Gavrilescu Mihai la data: 01/29/2017 3:55am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
cind pot obtine un minim de pensie sau un ajutor sau pensie anticipata partial sau alta forma prin care sa pot avea o asigurare medicala deoarece acum nu am nici un fel de venit
Scris de: Gavrilescu Mihai la data: 01/29/2017 3:55am
Gen:Masculin
Data nasterii:02.01.1954
Stagiul de cotizare:20ani+1 an si 3 luni armata+3 ani si 1 luna indemnizatie de somaj -din care :
Alte date:2 ani 6 luni si 11 zile in grupa a -II-a de munca
In prezent nu am nici un fel de venit si nu am nici asigurare medicala si sunt disperat
Re: cind pot obtine un minim de pensie sau un ajutor sau pensie anticipata partial sau alta forma prin care sa pot avea o asigurare medicala deoarece acum nu am nici un fel de venit
Scris de: la pensie la data: 01/30/2017 11:19am
Din pacate in afara de pensia de invaliditate care ati putea-o obtine daca din cauza unei afectiuni ati avea capacitatea de munca diminuata sub 50 % nu vedem decat pensia pentru limita de varsta.
Conform legii pensiilor 263/2010 si a datei de nastere aveti dreptul la pensie pentru limita de varsta in data de 02 ianuarie 2019 la varsta standard de pensionare de 65 ani si stagiul minim de cotizare de 15 ani.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1