Subiect "nelamuriri" Deschis de balica jana la data: 02/02/2017 10:45am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
nelamuriri
Scris de: balica jana la data: 02/02/2017 10:45am
Gen:feminin
Data nasterii:10.08.1957
Stagiul de cotizare:34 ani si 4 luni
Alte date:
Intrebare:Am introdus pe programul de la pensie .com toate sumele exact dupa desfasuratorul de la casa de pensii.cu data de 10dec.2016 am decizia. pensia de la casa de pensii este 1140 lei , si in programul d-stra imi iese 1463 lei.Care o fi misterul,lunile lucrate sunt la fel. Va rog daca putem deslusi nelamurirea mea. multumesc anticipat.
Re: nelamuriri
Scris de: la pensie la data: 02/03/2017 3:47am
Am verificat datele introduse de dv in programul de calcul si am observat ca rezultatul gresit se datoreaza unor erori pe care le-ati facut dv si unor corectii care trebuie aduse rezultatelor iesite din programul de calcul astfel :
1 In pagina de intrare ati introdus un punctaj de 10 puncte in caseta „Punctaj suplimentar pentru stagiul in grupa de munca. Avem indoieli ca acesta este corect si se afla in desfasurator. Deci mai verificati-l.
2 In perioada septembrie - decembrie 1983 ati introdus spor de vechime de doua ori, in % si in suma fixa. Va propunem sa stergeti sporul in suma fixa.
3 in lunile ianuarie, februarie, aprilie, septembrie, octombrie, si noiembrie 2004 si in lunile ianuarie, martie si aprilie 2005 ati introdus salarii gresite care nu sunt in desfasuratorul amintit.
Daca spatiul din coloana va induce in eroare puteti verifica suma introdusa facand click pe butonul „Datele introduse” care se afla pe fiecare pagina anuala de date.
4 Datele iesite din programul de calcul de pe site trebuie sa le corectati astfel :
- Calculati punctajul mediu impartind punctajul total realizat la 30,83333 (programul imparte la 30).
- Corectati punctajul mediu calculat mai sus inmultindu-l cu indicele de corectie 1,09 acordat celor care au iesit la pensie in anul 2016.
- Calculati valoarea pensiei inmultind punctajul mediu corectat cu valoarea punctului de pensie din anul 2016 care a fost de 871,70 lei
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1