Gen:feminin
Data nasterii: 27.06.1958
Stagiul de cotizare:34 ani
Alte date:IPB 1978-1983 inginer zi - 5 ani, angajare in 1983, lucrez si in prezent, grupa a 2a 03.10.1983-01.04.1992, certificap handicap accentuat din 2009 -permanent.
Intrebare: va rog sa-mi spuneti EXACT
1.virsta de pensionare la limita de virsta? sau cea anticipata daca are sau nu penalizare. Datele exacte daca se poate.
2.fiind inginer gr a 2a nu imi acorda reducere la anii de pensionare fiind inginer (TESA) desi am lucrat pe santier?
3.ce beneficii am posedind certif de handicap accentuat?
4.dosarul ar trebui sa-ldepun la sectorul 1 Bucuresti, difera abordarea si calulul pensiei de la casa la casa de pensii ? sau legea este una singura?
5. daca am toate doc am posibilitatea sa vi le trimit pe un e-mail ca sa puteti sa-mi calculati dvs valoarea pensiei anticipata si/sau la limita de virsta?
6. nu am inca adeverinta de venituri ptr ca am inteles ca nu se tine cont de ea in varianta normala ci doar prin actiune in tribunal, iar cartea de munca este pina in 2001, din 2001 pina in prezent nu stiu veniturile ele ar fi depuse.
M-ati ajuta foarte mult sa imi clarific foarte multe nedumeriri si informatii pe care le am de la unul si altul, nimic clar si imi doresc foarte mult sa pot iesi cumva la pensie si vreau sa cunosc variantele sa pot alege ce este mai bine pentru mine.
Va multumesc