Subiect "Pensie de Invaliditate" Deschis de Felix la data: 06/01/2017 5:19pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Pensie de Invaliditate
Scris de: Felix la data: 06/01/2017 5:19pm
Buna seara
Pensia de invaliditate actuala a fratelui meu in varsta de 40 de ani este de 256 ron. "Certificatul de incadrare in grad de handicap" este cu o deficienta functionala accentuata (gradul II) iar valabilitate este permanenta. Suma actuala de 256 ron mi se pare enorm de putin si as dori un sfat profesional.
Va multumesc.
Re: Pensie de Invaliditate
Scris de: la pensie la data: 06/02/2017 2:12am
Regretam ca nu va putem ajuta cu sfaturi deoarece nu avem datele necesare unei analize a faptului daca afost facut un calcul corect al pensiei fratelui dv.
Presupunem ca a fost facut un calcul corect deoarece fratele dv a fost pensionat dupa anul 2013 si la pensionare a avut un stagiu de cotizare mic si din aceasta cauza nu a beneficiat de stagiu de cotizare potential.
Scris de: Felix la data: 06/02/2017 3:57am
Va multumesc pentru raspuns. Data certificatului de inregistrare este Decembrie 2012. Imi puteti spune cum se calculeaza punctajul acestor tip de pensii ori unde m-as putea interesa? Multunesc.
Scris de: Felix la data: 06/02/2017 4:07am
Va multumesc pentru raspuns. Data certificatului de inregistrare este Decembrie 2012. Imi puteti spune cum se calculeaza punctajul acestor tip de pensii ori unde m-as putea interesa? Multunesc.
Scris de: la pensie la data: 06/02/2017 8:50am
Fratele dv primeste o indemnizatie de handicap si o pensie de invaliditate.
Pe site noi discutam numai de pensia de invaliditate.
Pentru a putea sa facem o analiza a pensiei de invaliditate a fratelui dv avem nevoie de urmatoarele date pe care le gasiti pe decizia de pensie de invaliditate (nu pe certificatul de handicap)
- Data nasterii
- Data acordarii pensiei de invaliditate.
- Stagiul de cotizare realizat.
- Stagiu de cotizare potential (noi presupunem a fi „0”)
- Punctajul anual realizat sau punctajul mediu al pensiei.
Dupa aceasta prima analiza va vom da si alte indicatii privind modul de verificare al punctajului anual realizat daca aveti dubii ca acesta a fost calculat gresit.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1