Subiect "pensie" Deschis de Popa Rita la data: 06/14/2017 12:41pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
pensie
Scris de: Popa Rita la data: 06/14/2017 12:41pm
Gen:
Data nasterii:03.09.1956
Stagiul de cotizare:35,6luni
Alte date:1 an somaj
Intrebare:buna ziua,pana in data de 03.03.2017 am fost in pensie anticipata partial,de la aceasta data am intrat in pensie normala la limita de varsta,intrebarea mea este,cand voi primi pensia intreaga,au trecut deja 3 luni si am intrebat la oficiul de pensie din orasul meu si am primit un raspuns pe un ton care ma face sa cred ca voi primi drepturile mele ......peste un an....sau mai multi,...multumesc
Re: pensie
Scris de: la pensie la data: 06/15/2017 2:17am
Prevederile legale sunt ca decizia sa o primiti in termen de 45 zile de la data in care aveti acest drept iar ce depaseste aceasta perioada se datoreaza birocratiei si in adevar uneori se depaseste foarte mult.
Tot prevederile legale spun ca trecerea de la pensie anticipata partiala la pensie pentru limita de varsta se face automat, fara cerere. Totusi cand se depaseste cu mult termenul legal nu trebuie numai sa intrebati ci sa depuneti o cerere la registratura Casei de pensii de care apartineti in care sa cereti recalcularea pensiei.
Re: pensie
Scris de: Popa Rita la data: 06/15/2017 3:00am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Multumesc pentru raspuns,am intrebat daca trebuie sa depun o cerere si mi s-a raspuns ca nu e necesar deoarece,sunt in evidentele lor.....nu imi ramane decat sa astept,o zi buna va doresc
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1