Subiect "concediul medical" Deschis de mariana la data: 08/03/2017 2:06am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
concediul medical
Scris de: mariana la data: 08/03/2017 2:06am
Gen:
Data nasterii:iunie 1962
Stagiul de cotizare:28 ani+5 ani asimilati(facultatea)
Alte date:pensionar + 4 ore angajat
Intrebare:Buna ziua,va rog frumos sa-mi raspundeti f.clar daca concediul medical se considera vechime in munca.
Daca se ia in calcul salariul din aceasta perioada la calculul puntajului.
Starea mea de sanatate s-a inrautatit.
Am avut si o operatie . Astept testul histo pt.gradul de malignitate si tratament.vreau sa-mi reiau activitatea cat mai repede.stiu ca pot iesi la pensie in august 2024.
Problema mea este ca voi avea o pensie mica de aceea conteaza si daca perioada de concediu medical se in calcul la punctajul realizat.
Re: concediul medical
Scris de: la pensie la data: 08/03/2017 2:51am
Daca sunteti nascuta in iunie 1962 aveti dreptul la pensie pentru limita de varsta in septembrie 2024.
Perioada concediului pentru incapacitate temporara de munca (medical) se asimileaza cu stagiu de cotizare indiferent de boala si sumele primite sunt luate in calculul punctajului pensiei numai daca a fost efectuat inainte de 01 ianuarie 2005.
Daca acest concediu a fost efectuat dupa 01 ianuarie 2005 conform art 49 alin (1) litera e) se asimileaza cu stagiu de cotizare si sumele primite sunt luate in calculul punctajului pensiei numai daca a fost cauzat de accident de munca sau boala profesionala.
Re: concediul medical
Scris de: mariana la data: 08/03/2017 1:54pm
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:MULTUMESC FRUMOS! Nucred ca este corect dar asta e.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1