Subiect "PENSIE ANTICIPATA" Deschis de cONSTANTINESCU la data: 01/29/2018 2:03am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
PENSIE ANTICIPATA
Scris de: cONSTANTINESCU la data: 01/29/2018 2:03am
Gen:F
Data nasterii:1961.08.07
Stagiul de cotizare:33 DE ANI
Alte date:
Intrebare:Buna ziua . Vreau sa-mi depun dosarul pentru pensie anticipata partial in luna august si vroiam sa va intreb cat este penalizarea ? Pe saitul dvs am vazut ca se calculeaza 0.75 ori lunile pana la pensia de varsta iar pe saitul CNPP ,cuantumul reduceri este de pana la 30 %. VA multumesc anticipat
Re: PENSIE ANTICIPATA
Scris de: la pensie la data: 01/29/2018 4:07am
Data nasterii este neclara. In Romania data nasterii se scrie zi/luna/an. Am luat in calcul data nasterii 07 august 1961.
Conform legii pensiilor 263/2010 si a datei de nastere aveti dreptul la pensie pentru limita de varsta in data de 07 septembrie 2023 la varsta standard de pensionare de 62 ani si 1 luna, stagiul complet de cotizare de 32 ani si 3 luni si stagiul minim de cotizare de 15 ani.
Aveti dreptul la pensie anticipata partiala, diminuata incepand cu data de 07 septembrie 2018. Diminuarea depinde de data la care o cereti si de stagiul de cotizare la data depunerii dosarului. Daca o cereti in data de 07 septembrie 2018 diminuarea este de 30 % daca atunci nu depasiti stagiul de cotizare de 33 ani si 3 luni.
Pe site-ul nostru sunt trei programe de calcul a diminuarii pensiei anticipate partiala si probabil ca dv nu l-ati ales pe cel corect.
In cazul dv este corect programul de calcul de la pagina de la adresa :
http://www.lapensie.com/anticipata3.php
la care diminuarea este de maxim 30 %.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1