Subiect "Program de calcul pensie" Deschis de Malan Romulus la data: 05/09/2018 8:31am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Program de calcul pensie
Scris de: Malan Romulus la data: 05/09/2018 8:31am
Asi dori sa stiu daca in programul de clcul al pensiei este luat in considerare si coeficientul de corectie anual.
Re: Program de calcul pensie
Scris de: la pensie la data: 05/10/2018 9:57am
In prezent in programul de calcul pensie de pe site nu se prevede posibilitatea calcularii punctajului mediu al pensiei corectat cu indicele de corectii dar in cateva zile vom modifica programul prevazand aceasta posibilitate.
Scris de: Malan Romulus la data: 05/10/2018 12:36pm
Multumesc!
Asta inseamna ca pentru a avea punctajul exact, trebuie sa inmultim punctajul calculat de program cu indicele de corectie?

Daca nu este prea complicat, ar fi grozav sa se poata introduce si sa se calculeze punctajul si pentru zilele de CM.
Scris de: la pensie la data: 05/11/2018 8:02am
Modificarea va permite ca in cazul pensionarii initiale, daca aceasta este dupa 01 ianuarie 2011, sa introduceti dv indicele de corectie si programul sa inmulteasca punctajul mediu cu indicele de corectie introdus de dv.
Din pacate ce doriti dv in privinta concediului medical nu apartine domeniului legislatiei pensiilor ci domeniului legislatiei salarizarii.
In domeniul legislatiei pensiilor prevederile sunt clare, se iau in calculul pensiei sumele pentru care s-a platit contributie de asigurari sociale.
Pentru perioada dupa 01 aprilie 2001 puteti afla usor aceste sume cerand Casei de pensii de care apartine domiciliul dv “Situatia stagiului de cotizare dupa 01 aprilie 2001 “.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1