Subiect "Transferul pensiei in strainatate" Deschis de Trusca Constantin la data: 05/09/2018 1:49pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Transferul pensiei in strainatate
Scris de: Trusca Constantin la data: 05/09/2018 1:49pm
Gen:M
Data nasterii:13Decembrie1954
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Daca sunt pensionar in Romania dar locuiesc in SUA si vreau sa-mi transfer pensia aici ce documente care sa justifice adresa mea si contul din banca am nevoie?
Re: Transferul pensiei in strainatate
Scris de: la pensie la data: 05/10/2018 10:34am
Regretam ca nu putem sa va ajutam.
Romania nu are incheiat un acord bilateral cu SUA in domeniul asigurarilor sociale. Deci transferul dorit de dv are calitatea unui transfer financiar si in acest caz va sfatuim sa va adresati unei banci din Romania agreata de Casa de pensii pentru astfel de transfer.
Scris de: Trusca Constantin la data: 05/11/2018 2:39pm
Gen:M
Data nasterii:13Decembrie1954
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Pensia o pot transfera oricand si oriunde.Intrebarea mea se referea la documentele ce trebuie anexate la declaratia de transfer a pensiei in strainatate,formular ce se elibereaza de casa de pensii.
Scris de: la pensie la data: 05/12/2018 2:42am
Nici cu aceasta informatie nu va putem ajuta.
Site-ul nostru nu are legaturi cu Casa de pensii ci raspunsurile sunt date in urma analizarii prevederilor legale.
Procedura la care va referiti dv nu este stabilita prin o reglementare legala (lege sau ordonanta de guvern) ci de instructiuni interne pe care nu le cunoastem.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1