Subiect "Coeficient corectie" Deschis de Fagu Victoria la data: 05/24/2018 11:17am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Coeficient corectie
Scris de: Fagu Victoria la data: 05/24/2018 11:17am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:in programul din acest site este luat in calcul si coeficientul de corectie.eu am introdus veniturile dar nu stiu daca este prins si coeficientul de corectie.Am uitat sa trec anii de facultate respectiv 1977 1981 si nu stiu cum sa introduc anii inapoi. Va multumesc anticipat
Re: Coeficient corectie
Scris de: la pensie la data: 05/25/2018 1:18am
Pentru a fi luat in calcul indicele de corectie trebuie sa introduceti acest indice in caseta corespunzatoare din pagina de intrare in program (caseta introdusa de curand in program).
Am verificat programele si am observat ca ati deschis doua programe si la niciunul nu ati introdus indice de corectie. Dupa introducerea indicelui de corectie pe prima pagina la rezultate apare punctajul pensiei corectat.
Pentru a introduce perioada studiilor universitare in program modificati anul din caseta “Data inceperii activitatii “ si programul va deschide pagini anuale incepand cu anul introdus.
Dupa terminarea introducerii datelor daca doriti o verificare a datelor reveniti cu un mesaj.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1