Subiect "spor vechime" Deschis de vali la data: 06/22/2018 4:01am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
spor vechime
Scris de: vali la data: 06/22/2018 4:01am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: In primul rand va multumesc pentru amabilitatea si promptitudinea cu care raspundeti la intrebari.
In programul dvs. apare textul "Dupa luna Septembrie 1992 sporurile sint incluse in salariul din cartea de munca!"
In perioada 1992 - 1998, in cartea de munca sunt trecute in unele perioade sporul de vechime ca procent, in alte perioade este trecuta o suma, iar in alte perioade nu este trecut nimic. Eu am o adeverinta din perioada respectiva in care se spune ca sporul de vechime nu a fost inclus in salariu. Pentru perioada respectiva este corect sa trec in programul dvs. si procentul de vechime pe care il am in adeverinta.
Multumesc.
Cum procedez daca vreau sa mai adaug ceva la un subiect fara a deschide unul nou (acel Re: ..... )
Re: spor vechime
Scris de: la pensie la data: 06/23/2018 6:35am
Atentionarea facuta se refera la o prevedere din regulamentul de completare a carnetului de munca care, asa cum precizati si dv, nu a fost respectata cu strictete de catre toti functionarii care efectuau aceste operatii.
In cazul cand in aceasta perioada sporurile nu au fost incluse in salariul inscris in carnetul de munca si aveti adeverinta cu sporurile si cu precizarea privind neincluderea lor in salariu, este corect sa introduceti in program sporurile separat de salariu tarifar.
Daca doriti o verificare a datelor introduse, dupa finalizare reveniti si vom face aceasta.
Daca dupa postarea unui mesaj vreti sa mai aduceti completari fara a deschide un nou subiect apasati butonul “Comenteaza cu ghilimele acest mesaj “.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1