Gen:feminin
Data nasterii:21.03.1954
Stagiul de cotizare:41 de ani
Alte date:Facultate la zi 4 ani,48 luni lucru cu contract de munca ,titular pensionabil in invatamant,peste varsta standard de pensionare ,de 59 de ani si 9 luni
Intrebare:
Este necesara o Adeverinta cu sporul lunar de vechime inainte de 1 aprilie 1992 ? El era inregistrat in Carnetul de Munca numai cand se schimba .
Este necesara o Adeverinta cu sporurile lunare de vechime
intre 1 aprilie 1992 si 1 ianuarie 2011 ? In Carnetul de Munca ,pentru 1992 este inregistrat sporul de vechime incepand cu 1 septembrie si nu cu 1 aprilie .Oricum nu sunt inregistrate decat dupa acelasi principiu :cand se schimbau
Este necesara o Adeverinta privind vechimea in munca dupa 1 ianuarie 2011?
Din aprilie 2001 si deci si inauarie 2011 sunt suficiente datele din sistemul electronc al Casei de Pensii sau mai trebuie si Adeverinte angajator.
Lucrand ca titular cu norma intreaga la o unitate si plata cu ora la alte doua unitati sunt necesare Adeverinte de la fiecare angajator in situatia in care toti angajatorii au depus Declaratiile la Casa de Pensii?
Ce indice de corectie se aplica daca ,Contractul meu de munca incetand pe 1 sept 2018 ,ar trebui sa-mi depun in acea zi dosarul de pensionare.
Ce statut am intre momentul depunerii dosarului si cel al primirii deciziei de pensionare ?
Va multumesc