Subiect "Concediu" Deschis de Ruse Florina la data: 06/30/2018 2:47pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Concediu
Scris de: Ruse Florina la data: 06/30/2018 2:47pm
Gen:F
Data nasterii:20.06.1960
Stagiul de cotizare:30 ani
Alte date: pensie invaliditate gradul 3
Intrebare:Buna seara as dori sa ma lamuriti si pe mine intr-o situati . Lucrez in sistemul bugetar din 2012 cu 1/2 norma datorita pensiei de incaliditate gradul 3 . In data de 27.06.2017 am intrerupt munca pentru un an de zile din cauza unor problemelor de sanatate ivite . Am revenit in campul muncii pe data de 27.06.2018 , in schimb problemele de sanatate persista. As dori sa imi iau conceciu medical si vreau sa stiu daca intreruperea de un an afecteaza acest fapt. In cazul in care problemele de sanatate persista si intru la comisia de expertiza afecteaza intr-un fel pensia de invaliditate gradul 3 ? Multumesc frumos !
Re: Concediu
Scris de: la pensie la data: 07/02/2018 3:30am
Posibilitatea de a beneficia de concediu de incapacitate temporara de munca (medical) si modul de calcul al acestuia apartine de legislatia muncii, domeniu care nu intra in profilul site-ului nostru. Pentru aceasta problema adresati-va compartimentului de personal din institutia in care lucrati.
Daca mergeti la Comisia de Expertiza a Capacitatii de Munca aceasta poate sa va mentina gradul de invaliditate III si in acest caz situatia dv nu se modifica iar daca va incadreaza in gradul II de invaliditate, nu mai aveti dreptul sa va angajati cu jumatate de norma fara a afecta calculul pensiei.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1