Subiect "program calcul punctaj" Deschis de Dănăilă Constantin la data: 07/04/2018 9:56am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
program calcul punctaj
Scris de: Dănăilă Constantin la data: 07/04/2018 9:56am
Gen: B
Data nasterii:1955
Stagiul de cotizare:38
Alte date: În programul deschis, pe prima pagină centralizatoare figurează zero la Punctaj Stagiu militar și Facultate.
Intrebare:În punctajul total calculat de program există inclus puncte aferent celor două situații?
VÄ‚ MULÈšUMESC!
Re: program calcul punctaj
Scris de: la pensie la data: 07/05/2018 4:02am
In prezent in pagina de intrare, in cele 4 rubrici de introducere punctaje suplimentare, printre care se numara si cele pentru punctaj stagiu militar si facultate, se explica cum pot fi folosite aceste posibilitati. Adica aceste rubrici sunt folosite in cazul in care din alte decizii de pensionare cunoasteti aceste punctaje si aveti incredere in calculul lor. In cazul introducerii de punctaje suplimentare in aceste rubrici nu mai selectati aceste perioade in program.
Daca nu cunoasteti aceste punctaje lasati punctajul 0.00000 in aceste casete, selectati data de incepere a activitatii data inceperii stagiului militar sau a facultatii iar in program selectati codurile corespunzatoare.
Am verificat datele introduse de dv in program si avem urmatoarele observatii :
1 Nu ati introdus sporul de vechime inainte de 01 aprilie 1992, care se acorda automat si care trebuie introdus asa cum explicam pe forum la pagina de la adresa de mai jos:
http://www.lapensie.com/forum/spor-de-vechime.php
Corect pentru dv este urmatorul spor de vechime
Intre septembrie 1983 - septembrie 1984 3 %
Intre octombrie 1984 - septembrie 1989 6 %
Intre octombrie 1989 - martie 1992 9 %
Daca in aceasta perioada mai aveti si alte sporuri in % le cumulati
2 Dupa septembrie 1992 instructiunile de complectare a carnetelor de munca prevedeau ca sporurile sa fie incluse in salariul inscris in carnetul de munca. Deoarece dv ati introdus sporuri separat pana in anul 2010 verificati daca aceste sporuri au fost introduse de doua ori : in salariu si separat.
3 Pentru perioada dupa 01 aprilie 2001 puteti obtine sumele pentru care s-a platit CAS si care intra in calculul punctajului pensiei cerand la Casa de pensii “Sitatia stagiului de cotizare dupa 01 aprilie 2001 “
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1