Subiect "Pensie" Deschis de Ruse Florina la data: 08/22/2018 11:46am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Pensie
Scris de: Ruse Florina la data: 08/22/2018 11:46am
Gen:F
Data nasterii:20.06.1960
Stagiul de cotizare:29 de ani
Alte date:
Intrebare: Buna ziua doresc sa stiu daca ma pot pensiona anticipat conform acestor date si daca exista o penalizare care se aplica in cazul in care nu ma incadrez la pensionare anticipata si ce valoare are aceasta penalizare! Multumesc frumos. O zi usoara .
Re: Pensie
Scris de: la pensie la data: 08/23/2018 3:40am
Conform legii pensiilor 263/2010 si a datei de nastere aveti dreptul la pensie pentru limita de varsta in data de 20 martie 2022 la varsta standard de pensionare de 61 ani si 9 luni si stagiul minim de cotizare de 15 ani.
Nu puteti beneficia de pensie anticipata partiala, diminuata, pentruca pentru aceasta trebuie sa aveti realizat stagiul complet de cotizare de 31 ani si 9 luni fara a lua in calcul stagiul de cotizare pentru perioada de pensie de invaliditate.
Scris de: Ruse Florina la data: 08/23/2018 6:41am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Dar ma pot pensiona anticipat? Nu anticipat partial.In cazul in care nu voi mai avea pensie de invaliditate, ma voi putea pensiona anticipat avand 29 de ani vechime in campul muncii .
Scris de: la pensie la data: 08/23/2018 7:23am
De pensie anticipat nu puteti beneficia cu atat mai mult pentruca pentru aceasta trebuie sa aveti realizat stagiul total de cotizare de 39 ani si 9 luni fara a lua in calcul stagiul de cotizare asimilat pentru perioada de pensie de invaliditate.
Scris de: Ruse Florina la data: 08/23/2018 7:36am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Am inteles. Multumesc furmos pentru lamuriri.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1