Subiect "reducere varsta de pensionare" Deschis de virginia mihalcea la data: 08/30/2018 7:31am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
reducere varsta de pensionare
Scris de: virginia mihalcea la data: 08/30/2018 7:31am
Gen:F
Data nasterii:8.02.1960
Stagiul de cotizare:39
Alte date:in 2015 am depus dosarul de pensionare cu reducere de varsta( gr.2-26 ani) care afost aprobat. Dupa decizie am depus imediat o cerere de anulare a pensiei continuand activitatea pana in prezent.La calculul pensiei nu s-a luat in considerare adeverinta cu sporurile.
Intrebare: la activarea dosarului de pensie se va face o recalculare odata cu depunerea unei noi adeverinte de sporuri(care nu afost initial luata in calcul)sau trebuie sa cer eu casei de pensiiacest lucru?
Re: reducere varsta de pensionare
Scris de: la pensie la data: 08/30/2018 11:52am
Daca cererea de anulare a deciziei de pensionare a fost depusa in termenul legal si decizia a fost anulata, la data in care doriti sa va pensionati trebuie sa depuneti un nou dosar de pensie in care veti depune si noua adeverinta care va fi luata in calcul daca este intocmita conform prevederilor legale si daca sporurile fac parte din baza de calcul a pensiei.
Pentru mai multe lamuriri privind baza de calcul a pensiei cititi informatiile date de noi pe pagina de la adresa :
http://www.lapensie.com/forum/baza-de-calcul-a-punctajului-pensiei.php
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1