Subiect "pensie anticipata partiala" Deschis de doina la data: 10/22/2018 8:40am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
pensie anticipata partiala
Scris de: doina la data: 10/22/2018 8:40am
Gen:F
Data nasterii:22.05.1960
Stagiul de cotizare:34 ANI
Alte date:
Intrebare:In cazul pensiei anticipate partiale pot solicita recalculare pentru perioada lucrata de la data depunerii dosarului si pana la data primirii deciziei de pensionare? Ca sa fiu explicita am depus dosarul la 1 septembrie si am primit decizia pe 15 octombrie. Pensia a fost calculata pe baza stagiului realizat pana la 1 septembrie . Pot solicita recalculare pentru perioada lucrata in perioada 1 sept -15 oct cand am primit decizia de pensie si duc la casa de pensii si decizia de incetare CIM ? Sunt interesata pentru ca la iesire la pensie beneficiem de mai multe salarii si ar conta pentru mine.
Va multumesc si va doresc o zi buna.
Re: pensie anticipata partiala
Scris de: la pensie la data: 10/23/2018 2:37am
Veniturile primite dupa depunerea dosarului de pensie anticipata partiala nu intra in calculul acestei pensii si deci nu puteti cere recalcularea pensiei. Aceste venituri vor intra in calculul pensiei la trecerea de la pensia anticipata partiala la pensia pentru limita de varsta care in cazul dv se va face in data de 22 februarie 2022.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1