Subiect "Adeverinta salarii brute" Deschis de Mariana B la data: 10/25/2018 7:34am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Adeverinta salarii brute
Scris de: Mariana B la data: 10/25/2018 7:34am
Gen:f
Data nasterii:09.11.1954
Stagiul de cotizare:36 ani
Alte date:
Intrebare:M-am pensionat in aprilie 2010.Pot depune adeverinta cu salariile brute pt recalculare pensie?
Re: Adeverinta salarii brute
Scris de: la pensie la data: 10/26/2018 7:31am
Recalcularea la care va referiti se face conform noii legi a pensiilor care este inca in discutie in parlament, ale carei prevederi nu le vom cunoaste decat dupa promulgarea ei.
Deasemeni adeverinta pe care trebuie sa o depuneti trebuie sa fie conform unui model prezentat in anexa la aceasta lege.
Deci sfatul nostru este sa asteptati promulgarea legii si verificati daca adeverinta dv contine datele din modelul din anexa la lege pentru a fi admisa de Casa de pensii
Conform prevederilor proiectului noii legi a pensiilor daca nu depuneti adeverinta cu salarii brute vi se acorda o majorare a punctajelor realizate inainte de 01 aprilie 2001 cu 10 %. Deci ar trebui sa faceti o evaluare a punctajului suplimentar realizat prin recalcularea conform acestei adeverinte si sa o depuneti numi daca punctajul suplimentar este mai mare de 10 % din punctajul realizat inainte de aprilie 2001..
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1