Subiect "intrebare" Deschis de S.Sica la data: 11/01/2018 3:41am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
intrebare
Scris de: S.Sica la data: 11/01/2018 3:41am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Buna ziua.Am primit decizia de pensionare anticipat ne penanalizat.
La rubrica MOTIVARE :1.nu sau luat in calcul primele si al 13 lea salariu din adeverinta ( anii 1997-2001)motivul HG 257/2001 .?
2.Tot la motivare specifica ca nu se iau in calcul perioada 28.09.1975-31.03.1976 (6 luni) deoarece pe cartea de munca nu este pusa stampila(patrata)a celui care a facut inregistrare C.M .Dar la incheierea activitatii(31.03.1976)este stampila rotunda a unitatii cu semnatura directorului.

Mentionez ca in acea perioada veneam prin transer de la alta unitate.
Ce ma sfatuiti sa fac.
Multumesc anticipat
Re: intrebare
Scris de: la pensie la data: 11/01/2018 10:31am
1 Baza de calcul a punctajului pensiei pentru pensiile acordate conform legii pensiilor 263/2010 este stabilita prin anexa 15 la Normele de aplicare ale acestei legi, norme aprobate prin HG 257/2011.
In aceasta anexa se prevede ca primele ocazionale si al 13 salariu nu intra in aceasta baza de calcul. In aceasta privinta cititi mai multe pe site-ul nostru la pagina de la adresa :
http://www.lapensie.com/forum/baza-de-calcul-a-punctajului-pensiei.php
Aceste sume se prevede a fi luate in calcul la recalcularea pensiilor conform noii legi a pensiilor.
2 Modul de complectare a carnetelor de munca a fost stabilit prin decrectul 92/1976 care prevede obligativitatea personalului care face aceste complectari sa certifice datele inscrise cu semnatura si parafa, care contine numele acestuia.
Datele necertificate prin parafa sunt considerate date eronate si trebuiau corectate de angajatorul la care ati lucrat sau de urmatorul angajator.
In decret se prevede ca litigiile aparute pot fi rezolvate in justitie. Opinia noastra este sa mergeti mai intai la Inspectoratul Teritorial de Munca de care apartinea angajatorul la care ati lucrat si sa cereti sa va indice o solutie, eventual o adeverinta de la angajator sau de la cel care detine arhiva de personal a angajatorului, daca mai este posibil.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1