Gen:masculin
Data nasterii:4 nov 1963
Stagiul de cotizare:29 ani fara armata
Alte date:
Intrebare:Am 56 ani sunt electrician si nu ma mai angajeaza nimeni decat paznic, m am tot saturat sa muncesc sluga pentru alti care ma pacalesc la salariu si nu imi platesc orele suplimentare,am 29 de locuri de munca schimbate pina acum,nu reusesc sa ma adaptez nicicum si sunt f nemultumit când patroni ma fura la salariu,stiti f bine despre ce vorbesc dar asta e treaba inspectorilor de la ITM,deci in consecinta am hotarat sa fac 35 ani de munca si sa ies la pensie anticipata,cred la 61 ani o sa fac 35 ani,deja nu mai am rabdare,sa va dau un exemplu,ultima oara am lucrat agent de paza la cimitirul municipal in Constanta si in tura de noapte ma puneau sa aduc morti de acasa cu masina,adica sa ii iau din pat in sac si sa i transport pina la frigider la cimitir,apoi ma treceau de zi si faceam pe gunoierul in cimitir,adunam toate gunoaiele,apoi in timpul liber eram sunat sa vin la inmormantari sa car cosciugele de la capela cimitirului la biserica si apoi pina la groapa,acestea nu mi au fost spuse la angajare,nu exista fisa postului,pina intr o zi când mi sa propus sa si spal morti care ii aduceam ,pe bani in plus pt ca nu are cine spala mi au zis,atunci mi am dat demisia imediat,deci acestia sunt patroni din Romania,DECI ,INTREBARE,daca reusesc si eu sa ies la pensie anticipat cu 35 ani vechime si am avut intotdeauna salariul cel mai mic din Romania voi avea o pensie mica sa zicem cea mai mica pensie 700 lei cat e acum,si cum ies la pensie anticipata voi fi penalizat ,nu stiu procentele,cu cat,in primul,in al 2 an,pina fac 65 ani si iau pensia intreaga,deci sa zicem ca voi fi penalizat 50 la suta in primul an si voi primi 350 lei din 700 lei,cum voi putea trai eu cu 350 lei ,o sa mor de foame,deci doresc lamuriri cu procentele,sumele la pensia anticipata la salariul minim in primul an de pensie,al 2,3 pina la 65 ani,multumesc