Subiect "Calcul punctaj" Deschis de MITULETU EMIL la data: 05/07/2019 5:12am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Calcul punctaj
Scris de: MITULETU EMIL la data: 05/07/2019 5:12am
Gen:M
Data nasterii:02.05.1958
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:

Multumesc pentru raspuns.

Am modificat datele introduse in programul de calcul, conform precizarilor dvs.
Pentru toate lunile in care am avut grupa I (in procent de 70%), conform precizarilor dvs. am introdus "Grupa I".
La rubrica sporuri am introdus sporul de vechime (in %) cumulat cu sporul pentru lucru sistematic peste program (in %), acolo unde a fost cazul.

Prin urmare, programul a calculat varianta cu punctajul fara diminuare (adica pentru grupa I in procent de 100%).

Va rog (asa cum ati propus in mesajul anterior) sa-mi calculati varianta cu reducere de 30% aferenta perioadelor de grupa I 70%.

Va multumesc si va voi tine la curent cu varianta luata in calcul de casa de pensii, dupa primirea deciziei de pensionare.

Cu stima Mituletu Emil
Re: Calcul punctaj
Scris de: la pensie la data: 05/08/2019 4:10am
Considerand ca punctajul mediu al pensiei dv este o data personala va vom da urmatorul raspuns :
-Din datele introduse de dv in program a rezultat un punctaj suplimentar pentru stagiile lucrate in grupa I de munca (fara diminuare) de 16,98056 puncte.
- Diminuarea cu 30 % fara corectie inseamna o reducere a punctajului total realizat (iesit din calcul) cu 5,09417 puncte care echivaleaza cu reducerea punctajului mediu fara corectie cu 0,14555 puncte sau o reducere a punctajului mediu corectat (iesit din calcul) cu 017466 puncte
- Aceasta diminuare a punctajului mediu corectat echivaleaza cu diminuarea pensiei (iesita din calcul) cu 192 lei daca va pensionati inainte de 01 septembrie 2019 cand valoarea punctului de pensie este de 1100 lei sau cu diminuarea pensiei (iesit din calcul) cu 221 lei daca va pensionati dupa data de 01 septembrie 2019 cand valoarea punctului de pensie este prevazut sa creasca la 1265 lei.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1