Subiect "Recalculare pensie" Deschis de Munteanu alexandru la data: 05/07/2019 3:11pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Recalculare pensie
Scris de: Munteanu alexandru la data: 05/07/2019 3:11pm
Gen:
Data nasterii:30.11.1956
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:in luna martie mi-a sosit decizia de recalculare a pensiei dar EU primeSc in continuare Suma calculata initial si nu Cea in urma recalcularii.ce trebuie sa fac?
Re: Recalculare pensie
Scris de: la pensie la data: 05/08/2019 5:23am
De obicei aceasta se intampla la cei care la recalculare rezulta o pensie mai mica.
Daca dupa recalculare pensia dv a rezultat mai mare si nu a fost aplicata in luna urmatoare celei in care ati primit decizia mergeti la ghiseul Casei teritoriale de pensii si cereti explicatii si daca acestea nu sunt acceptabile depuneti o contestatie catre Comisia Centrala de Contestatii. Contestatia se depune la registratura Casei de pensii de care apartineti.
Scris de: Munteanu alexandru la data: 05/08/2019 5:48am
In 2017 am iesit la pensie cu 900 lei pentiu ca imi lipseau acte doveditoare de la fabrica...dupa un An si mai bine Au sosit si le-am depus cerand recalculare. ..mi-a sosit decizia marind pensia la 1300 dar doar Pe hartie caci EU primesc in continuare Din martie talon cu 900 lei
Scris de: la pensie la data: 05/09/2019 2:33am
In acest caz asa cum v-am indicat in raspunsul anterior mergeti la ghiseul Casei teritoriale de pensii si cereti explicatii si daca acestea nu sunt acceptabile depuneti o contestatie catre Comisia Centrala de Contestatii. Contestatia se depune la registratura Casei de pensii de care apartineti.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1