Gen:feminin
Data nasterii:29.mai.1965
Stagiul de cotizare:34 ani
Alte date:
Intrebare:Buna ziua, am 34 de ani vechime in munca din care:
-6 ani sunt in grupa a doua de munca in perioada 1984-1990
-mai multe luni in care am avut concediu fara plata ( fie eram concediu de studii pentru ca am facut facultatea la seral, fie firma la care lucram nu avea de lucru).
-mai multe luni am avut mai multe contracte de munca in paralel
Intrebari: pot iesi la pensie anticipata partial din septembrie 2019? Sau daca nu pot iesi la pensie in 2019, cand este minim posibil sa ies, tinand cont de cei 6 ani in grupa a doua de munca, de normele duble din perioadele in care am avut mai multe contracte de munca in paralel, peste norma de 8 ore/zi si faptul ca am deja stagiul complet de cotizare de 30 de ani? Contractele suplimentare se considera stagiu suplimentar fata de norma de munca de 8 ore? Pot cumpara vechimea pe perioada cat am avut concediu fara plata sau timp de munca redus la o ora sau doua pe zi? Am introdus in program toate veniturile din 1984 pana in 2018 cand am avut ultimul contract de munca.
Din calculul programului de pe site, rezulta ca desi am avut perioade indelungate cu venituri foarte mari, care ar fi trebuit sa compenseze perioadele cu venituri foarte mici, s-a aplicat corectii si pensia ajunge la o suma foarte mica. e ceva gresit in interpretarea mea? Multumesc foarte mult si sper sa ma lamuriti asupra acestor aspecte.