Subiect "Grupa a 2 a" Deschis de Toderita Dorel la data: 08/19/2019 9:03am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Grupa a 2 a
Scris de: Toderita Dorel la data: 08/19/2019 9:03am
Gen:
Data nasterii:01/11/1959
Stagiul de cotizare:43ani si5 luni
Alte date:
Intrebare:in perioada 01/07/1977 pina pe data de 01 /09 /1987 am lucrat la ITA Vrancea autobaza 4 adjud ca mecanic auto as vrea sa stiu daca am dreptu la grupa 2 de munca conform legii mentionez ca acum lucrez in spania iar colegii cu care am vb.au pareri inpartite.sau cine ar putea sa mi dea un raspuns corect.multumesc.
Re: Grupa a 2 a
Scris de: la pensie la data: 08/19/2019 1:08pm
Pentru a se incadra in una din grupele superioare de munca angajatorul trebuia sa realizeze unele formalitati. Deci pentru a sti daca locul dv de munca a fost incadrat in grupa II de munca trebuie sa va adresati societatii la care ati lucrat si daca aceasta societate a fost desfiintata trebuie sa va adresati societatii care a luat in administrare arhiva de personal a societatii la care ati lucrat. Dv nelocuind in Romania gasirea societatii care administreaza arhiva de personal este mai dificila dar va sfatuim sa cereti ajutorul unei cunostinte care locueste in Romania.
Daca mai doriti informatii in privinta acestei societati reveniti.
Re: Grupa a 2 a
Scris de: GicaH la data: 08/20/2019 12:34pm
la pensie :
Pentru a se incadra in una din grupele superioare de munca angajatorul trebuia sa realizeze unele formalitati. Deci pentru a sti daca locul dv de munca a fost incadrat in grupa II de munca trebuie sa va adresati societatii la care ati lucrat si daca aceasta societate a fost desfiintata trebuie sa va adresati societatii care a luat in administrare arhiva de personal a societatii la care ati lucrat. Dv nelocuind in Romania gasirea societatii care administreaza arhiva de personal este mai dificila dar va sfatuim sa cereti ajutorul unei cunostinte care locueste in Romania.
Daca mai doriti informatii in privinta acestei societati reveniti.

Dacă ați lucrat că mecanic auto și în carnetul de munca scrie mecanic auto, aveți dreptul și vi se poate emite adeverință pentru grupa a doua de muncă de la deținătorul arhivei. Eu am avut situație asemănătoare în aceeași perioadă la ITA Brașov, dar în carnetul de muncă am avut scris lăcătuș mecanic, cu toate că am lucrat 6ani că mecanic auto și nu mi s-au emis adeverință.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1