Subiect "benefici" Deschis de gelu la data: 08/20/2019 1:44pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
benefici
Scris de: gelu la data: 08/20/2019 1:44pm
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:am lucrat la CFR in anul 1982 timp de 1 an si 6 luni in functia de montator SCB,in cartea de munca e cuprinsa perioada aceasta si nu scrie nimic de grupa,intrebarea este daca beneficiez de vreun avantaj cand o sa ies la pensie si daca mai e nevoie de adeverinta sa scot,multumesc
Re: benefici
Scris de: GicaH la data: 08/20/2019 3:16pm
gelu :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:am lucrat la CFR in anul 1982 timp de 1 an si 6 luni in functia de montator SCB,in cartea de munca e cuprinsa perioada aceasta si nu scrie nimic de grupa,intrebarea este daca beneficiez de vreun avantaj cand o sa ies la pensie si daca mai e nevoie de adeverinta sa scot,multumesc

Beneficiați de mărirea punctajului cu 25% pe perioada lucrată în grupa a doua de muncă, daca depuneți adeverință cu perioada lucrată în grupa a doua.
Re: benefici
Scris de: la pensie la data: 08/21/2019 3:28am
Pentru a afla daca locul dv de munca a fost incadrat in grupa II de munca trebuie sa va adresati angajatorului si daca se incadreaza cereti o adeverinta pe care o depuneti la dosarul de pensie. In acest caz, asa cum a precizat domnul Gica, veti beneficia de majorarea punctajelor lunare cu 25 % pe acea perioada.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1