Subiect "Ma numesc Iancu Mariana am 52 de ani ,si am fost căsătorit cu acte 8 ani cu defunctul Iancu Dănuț,polițist pensionar decedat în anul 2017.As dori sa stiu daca beneficiez de pensie de urmas ,cu mențiunea că nu am nici un venit impozabil.Multumesc" Deschis de Iancu Mariana la data: 11/25/2019 2:18pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Ma numesc Iancu Mariana am 52 de ani ,si am fost căsătorit cu acte 8 ani cu defunctul Iancu Dănuț,polițist pensionar decedat în anul 2017.As dori sa stiu daca beneficiez de pensie de urmas ,cu mențiunea că nu am nici un venit impozabil.Multumesc
Scris de: Iancu Mariana la data: 11/25/2019 2:18pm
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Re: Ma numesc Iancu Mariana am 52 de ani ,si am fost căsătorit cu acte 8 ani cu defunctul Iancu Dănuț,polițist pensionar decedat în anul 2017.As dori sa stiu daca beneficiez de pensie de urmas ,cu mențiunea că nu am nici un venit impozabil.Multumesc
Scris de: la pensie la data: 11/26/2019 8:22am
Nu beneficiati de pensie de urmas deoarece pentru aceasta trebuia ca perioada casatoriei sa fie de minim 10 ani.
In cazul in care durata casatoriei este mai mica de 10 ani aveti dreptul la pensie de urmas in urmatoarele cazuri :
- In cazul in care sotul a murit de o boala care a fost contractata in timpul sau din cauza indeplinirii serviciului de politist
- In cazul in care dv aveti gradul I sau II de invaliditate
Re: Ma numesc Iancu Mariana am 52 de ani ,si am fost căsătorit cu acte 8 ani cu defunctul Iancu Dănuț,polițist pensionar decedat în anul 2017.As dori sa stiu daca beneficiez de pensie de urmas ,cu mențiunea că nu am nici un venit impozabil.Multumesc
Scris de: Nicolae Ioana la data: 11/28/2019 7:25am
la pensie :
Nu beneficiati de pensie de urmas deoarece pentru aceasta trebuia ca perioada casatoriei sa fie de minim 10 ani.
In cazul in care durata casatoriei este mai mica de 10 ani aveti dreptul la pensie de urmas in urmatoarele cazuri :
- In cazul in care sotul a murit de o boala care a fost contractata in timpul sau din cauza indeplinirii serviciului de politist
- In cazul in care dv aveti gradul I sau II de invaliditate

Intrebare:Daca am varsta de 52 ani,niciun venit impozabil si sotul decedat dupa 16 ani de casatorie pot primi pensie de urmas ?!?
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1