Subiect "salariu netrecut in CM" Deschis de Ionel I. la data: 12/17/2019 4:12am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
salariu netrecut in CM
Scris de: Ionel I. la data: 12/17/2019 4:12am
Gen:Feminin
Data nasterii:27.12.1954
Stagiul de cotizare:45 de ani si 7 luni
Alte date:
Intrebare:Buna ziua! Mama mea urmeaza sa iese la pensie luna aceasta si are o vechime neintrerupta de 45 de ani si 7 luni, de la data de 01.05.1974 pana la 27.12.2019, cand urmeaza sa ii inceteze de drept raportul de munca. In conditiile in care in Cartea de Munca (CM) sunt trecute doar datele privitoare la primul salariu lunar si majorarile/modificarile ulterioare, cum trebuie trecute acestea in aplicatie ? Trec codul (L) urmat de salariul lunar mentionat in CM doar in luna in care acesta este mentionat in CM si in celelalte trec codul (N) sau trec codul (L) in toate lunile avand in vedere ca salariul sa primit in fiecare luna iar cuantumul acestuia poate fi dedus cu usurinta tinand cont de vechimea neintrerupta si de faptul ca in CM sunt trecute toate majorarile? De asemenea, v-as ruga sa verificati daca am introdus corect toate datele in aplicatie ? Va multumesc anticipat !
Re: salariu netrecut in CM
Scris de: GicaH la data: 12/17/2019 4:56am
Ionel I. :
Stagiul de cotizare:45 de ani si 7 luni
Alte date:
Intrebare:Buna ziua! Mama mea urmeaza sa iese la pensie luna aceasta si are o vechime neintrerupta de 45 de ani si 7 luni, de la data de 01.05.1974 pana la 27.12.2019, cand urmeaza sa ii inceteze de drept raportul de munca. In conditiile in care in Cartea de Munca (CM) sunt trecute doar datele privitoare la primul salariu lunar si majorarile/modificarile ulterioare, cum trebuie trecute acestea in aplicatie ? Trec codul (L) urmat de salariul lunar mentionat in CM doar in luna in care acesta este mentionat in CM si in celelalte trec codul (N) sau trec codul (L) in toate lunile avand in vedere ca salariul sa primit in fiecare luna iar cuantumul acestuia poate fi dedus cu usurinta tinand cont de vechimea neintrerupta si de faptul ca in CM sunt trecute toate majorarile? De asemenea, v-as ruga sa verificati daca am introdus corect toate datele in aplicatie ? Va multumesc anticipat !

Dacă toate datele de pe rândul anterior se repeta, apăsați săgeată din dreptul anului și acestea se vor scrie automat pe rândul respectiv. Dacă se schimba datele, scrieți datele, dacă se repeta doar la condiții de munca, sporuri acționați săgeată din dreptul acestei date de pe rândul respectiv, dar nu uitați sa acționați după introducerea datelor butonul "continua" pentru salvarea datelor.
Scris de: Ionel I. la data: 12/17/2019 6:18am
Stagiul de cotizare:45
Alte date:
Intrebare:Multumesc pt. raspuns dar intrebarea este urmatoarea: In Cartea de Munca vechimea este neintrerupta dar salariile nu sunt trecute luna de luna ci doar majoraririle/modificarile.Avand in vedere acest aspect, cum le trec in aplicatie? Completez fiecare rubrica cu L avand in vedere ca vechimea este neintrerupta iar salariile lunare se pot deduce cu usurinta tinand cont de modificarile trecute la intervale diferite sau se completeza in aplicatie cu L doar rubricile corespunzatoare lunilor trecute in CM iar la celelalte se trece N?
Scris de: mihai la data: 12/17/2019 7:45am
Gen:m
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Se trece L la toate lunile in care ai avut salariu in cartea de munca . Salariul ii trecut pe perioade de timp : inainte de 90 deobicei perioada era de un an , dupa 90 odata cu explozia inflatiei ,greve etc. , aproape in fiecare luna se schimbau salariile , asa ca fiecare rubrica cu salariul realizat se completeaza corespunzator .
Scris de: GicaH la data: 12/17/2019 8:18am
Ionel I. :
Stagiul de cotizare:45
Alte date:
Intrebare:Multumesc pt. raspuns dar intrebarea este urmatoarea: In Cartea de Munca vechimea este neintrerupta dar salariile nu sunt trecute luna de luna ci doar majoraririle/modificarile.Avand in vedere acest aspect, cum le trec in aplicatie? Completez fiecare rubrica cu L avand in vedere ca vechimea este neintrerupta iar salariile lunare se pot deduce cu usurinta tinand cont de modificarile trecute la intervale diferite sau se completeza in aplicatie cu L doar rubricile corespunzatoare lunilor trecute in CM iar la celelalte se trece N?

Da, se trece fiecare luna,. Între doua înscrieri din carnetul de munca se trec primele pana la următoarea s.a.m.d.
Scris de: la pensie la data: 12/17/2019 1:02pm
Ultima precizare a domnului Gica este mai clara pentruca a inteles ce intrebati dv.
Acest mod de inscriere a salariilor in carnetele de munca a fost facuta pentru toti salariatii.
Deci dv selectati codul L si introduceti salariul in lunain care s-a angajat dupa care selectati in continuare codul L si introduceti acelasi salariu pana in luna din carnetul de munca unde se modifica salariu. Atunci selectati L si introduceti salariul modificat si asa mai departe aceeasi regula.
Daca doriti o verificare a datelor introduse dupa ce terminati introducerea datelor reveniti cu aceasta rugaminte.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1