Subiect "pensie sau ajutor social" Deschis de Paun Elena la data: 12/21/2019 11:15am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
pensie sau ajutor social
Scris de: Paun Elena la data: 12/21/2019 11:15am
Gen:F
Data nasterii:30.01.1957
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Buna ziua,Am uitat sa va spun ca am nascut 5 copii pe care iam crescut si imi traiesc toti.
Ma numesc Paun Elena din com.Izvoarele jud. olt in varsta de 63 ani va aduc la cunostinta urmatoarele.Am lucrat 11.5 ani la CAP-ul din localitate.Am fost cu dosarul la Casa de pensii Slatina pentru a depune dosarul si doamna de la ghiseu dupa ce a vazut dosarul mi la aruncat spunandu-mi ca nu am 15 ani lucrati. Pai cum vine asta uni care nu au muncit nicio zi si au stat acasa la umbra iau pensie si eu nu pot.Sotul are pensie de 800 lei si nu putem trai. Va rog frumos sa-mi spuneti ce trebuie sa fac. Va multumesc
Re: pensie sau ajutor social
Scris de: la pensie la data: 12/23/2019 1:43am
In privinta respingerii dosarului pentru faptul ca nu aveti stagiul minim de 15 ani v-am explicat la mesajul anterior. Acum complectam cu informatia ca este foarte probail ca si legea care urma sa intre in vigoare in septembrie 2021 sa fie modificata. Deoarece pana cand vom cunoaste ce modificari vor fi facute dv ar trebui sa clarificati stagiul dv de cotizare asa cum v-am explicat in mesajul anterior.
Meritati sa fiti apreciata si recompensata pentru eforturile facute pentru a naste si creste 5 copii insa din pacate actuala lege a pensiilor nu are nici o prevedere in acest sens.
In noua lege a pensiilor este prevazut sa se acorde reducerea varstei de pensionare pentru nasterea si cresterea unui numar de minim 3 copii dar pe dv nu va ajuta aceasta pentruca aveti deja varsta standard de pensionare.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1