Subiect "pensie de drept" Deschis de redinciuc la data: 01/09/2020 2:35am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
pensie de drept
Scris de: redinciuc la data: 01/09/2020 2:35am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Bună ziua.În această lună depun dosar de pensionare de drept.Să presupunem că voi primi decizia de pensionare prin luna martie ,voi primi pensie de la data depuneri cereri de pensionare sau după încetarea raporturilor de muncă la primirea deciziei,Mentionez că lucrez în momentu de fată .Multumesc
Re: pensie de drept
Scris de: la pensie la data: 01/09/2020 8:26am
Nu ati precizat tipul pensiei cerute.
Data de cand vi se va pune in plata pensia depinde de tipul pensiei. De la data depunerii cererii in cazul pensiei pentru limita de varsta si de la data incetarii activitatii in cazul pensiei anticipate partiale sau anticipate.
Din un mesaj al dv anterior stim ca dv va puteti pensiona cu pensie pentru limita de varsta la varsta de 60 ani adica in data de 25 mai 2020 si deci ati depus cerere pentru pensie anticipata partiala iar aceasta va fi pusa in plata de la data incetarii activitatii.
Scris de: redinciuc la data: 01/09/2020 8:32am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:întrebarea este pusă de mine pentru cineva si se referea la pensia la limită de varstă.
Scris de: redinciuc la data: 01/09/2020 8:49am
Gen:m
Data nasterii:220mai 1960
Stagiul de cotizare:39 de ani
Alte date:15 ani si 10 luni gr2
Intrebare:as putea esi la pensie anticipat acuma că de drept cu reducerea varstei de pensionare pot esi în 22 mai 2020
Scris de: la pensie la data: 01/09/2020 10:05am
Pensia anticipata partiala nu este avantajoasa pentru dv deoarece o puteti obtine la aceeasi varsta de 60 ani, pentruca reducerea varstei de pensionare de 5 ani nu se cumuleaza cu anticiparea de 5 ani.
Scris de: redinciuc la data: 01/09/2020 10:07am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Multumesc frumos ne sunteti de mare ajutor
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1