Subiect "peroadă somaj" Deschis de redinciuc la data: 01/25/2020 2:37am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
peroadă somaj
Scris de: redinciuc la data: 01/25/2020 2:37am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Bună ziua.Pe site-ul dv privind calcul punctaj si valoare pensie perioadele de somaj cum le consemnăm ?
Re: peroadă somaj
Scris de: GicaH la data: 01/25/2020 2:41am
redinciuc :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Bună ziua.Pe site-ul dv privind calcul punctaj si valoare pensie perioadele de somaj cum le consemnăm ?

În program perioadele de șomaj se trec cu"S", ca venit cu valoarea indemnizațiilor de șomaj.
Scris de: GicaH la data: 01/25/2020 2:45am
GicaH :
redinciuc :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:

În program perioadele de șomaj se trec cu"S", ca venit cu valoarea indemnizațiilor de șomaj.

Scuze, se trec cu "L", nu cu "S" (acesta este Stagiul militar).
Scris de: la pensie la data: 01/25/2020 4:17am
Raspunsul donului Gica este corect dupa corectare.
Pe perioada somajului se selecteaza codul "L" si se introduce in coloana salarii indemnizatia de somaj (cumulata, eventual, cu venitul de complectare)
Re: spor vechime
Scris de: redinciuc la data: 01/25/2020 7:11am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:la rubrica spor vechime cand introduc datele începand cu anul 1984 luna iulie dă o eroare
Scris de: la pensie la data: 01/25/2020 11:08am
Probabil ati facut o eroare pentruca noi am introdus fara restrictie, daca folositi cifra introdusa dupa septembrie 1984 adica “3.00” cu punct in loc de virgula programul o accepta.
Daca doriti sa va verificam datele introduse dupa ce terminati de introdus date reveniti si cereti verificarea.
La datele introduse pana acum am constatat urmatoarele erori :
1 Sunt perioade in care ati selectat codul “L” care reprezinta faptul ca ati lucrat cu salariu lunar fara sa introduceti salariu.
2 In lunile octombrie- decembrie 2004 ati introdus un salarii de 10 ori mai mic decat in septembrie. Probabil ati omis un zero.
Scris de: redinciuc la data: 01/25/2020 11:32am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:cel selectat cu litera L fără a trece suma este perioada de somaj si asa am fost îndumat să folosesc L
Scris de: redinciuc la data: 01/25/2020 11:45am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:sumele reprezentand indemnizatia de somaj nu am de unde să le iau că a trecut ceva timp de atunci
Scris de: redinciuc la data: 01/25/2020 12:23pm
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:verificati corectitudene datelor îscrise
Scris de: GicaH la data: 01/26/2020 3:59am
redinciuc :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:sumele reprezentand indemnizatia de somaj nu am de unde să le iau că a trecut ceva timp de atunci

Daca perioadele de somaj nu sunt trecute în carnetul de muncă cu valorile de indemnizatie cereți la AJOFM adeverință în care sa fie specificate perioadele de somaj și valorile indemnizațiilor.
Scris de: redinciuc la data: 01/26/2020 6:27am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:periodele de somaj sunt trecute în cartea de muncă dar suma idemnizatiei e trecută doar în prima lună respectiv:4 ctombrie 1995 suma de81919si a doua perioada10.10.1997 tot numai prima lună suma202527
Scris de: GicaH la data: 01/26/2020 8:04am
redinciuc :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:periodele de somaj sunt trecute în cartea de muncă dar suma idemnizatiei e trecută doar în prima lună respectiv:4 ctombrie 1995 suma de81919si a doua perioada10.10.1997 tot numai prima lună suma202527

Aceea este valoarea indemnizatiei pe toată perioada de somaj, deci în fiecare luna de șomaj.
Scris de: redinciuc la data: 01/26/2020 8:18am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Vă multumesc felicitări pentru munca pe care o faceti
Scris de: la pensie la data: 01/26/2020 9:13am
AJOFM trebuia sa va inscrie in carnetul de munca perioadele si salariile asa cum au facut angajatorii pentru perioadele lucrate.
Nu cunoastem exact cum au fost inscrise aceste perioade in carnetul dv de munca si pentru a fi sigur ca aceste perioade vor fi luate in calcul corect mergeti la Casa de pensii teritoriala, de care apartine domiciliul dv si intrebati daca mai este necesara adeverinta de la AJOFM.
Am verificat datele introduse de dv in program si nu avem alte observatii de facut cu precizarea ca nu ati completat cu salarii toate perioadele in care ati selectat codul “L” de exemplu perioada mai - noiembrie 2016.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1