Subiect "Nu vine toata vechimea in decizia de pensie ce a venit azi" Deschis de gina la data: 02/01/2020 10:42am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Nu vine toata vechimea in decizia de pensie ce a venit azi
Scris de: gina la data: 02/01/2020 10:42am
Gen:F
Data nasterii:14/03/1958
Stagiul de cotizare:
Alte date: Nu imi vine toata vechimea pusa in acest document si , specifica cu litere mari ce scrie ca nu am adeverinta , si cursul de elev califica nu se pune in grupa a 2 a de munca , si ca nu am 15 ani ...dar intr-o pagina scrie o suma, in alta pagina alta suna cu 68 lei mai multi , dar in final dupa ce este certificat de viata ce trebuie sa il semnez , ai alte 2 pagini , si in ultima pagina apar 2 casute in o casuta marcata cu X scrie inscriere noua , cu datele mele , si mai jos alte 2 casute , una goala ..poate fi stabilita si alta mai jos marcata cu X nu poate fi stabilita motivul respingerii cu litere mari nu sant indeplinite prevederile art.52 din legea nr 263 /2010 intrucat susnumita nu a realizat stagiul minim de cotizare prevazut de lege de 15 ani ...astept o lamurire va rog frumos ca chiar nu inteleg , nu apare timpul lucrat intre01.10.1973 --20.05.1974 , si nici timpul de somaj ...chiar nu inteleg . mulumesc ...
Intrebare:
Re: Nu vine toata vechimea in decizia de pensie ce a venit azi
Scris de: la pensie la data: 02/03/2020 3:58am
Mai intai trebuie sa va precizam ca acest site nu are legatura cu Casa de pensii si nu va putem ajuta decat cu indrumari privind dreptul dv la pensie.
Din datele prezentate de dv nu este clara situatia in care va aflati.
Presupunem ca ati depus dosarul pentru pensie pentru limita de varsta si a fost respins din cauza ca nu aveti stagiul minim de cotizare iar dv faceti referire la documentul de respingere a dosarului.
Pentru a va da lamuriri va rugam sa reveniti si sa ne faceti urmatoarele precizari.
- Daca aveti carnetul de munca in care este inscrisa activitatea dv, daca da, acesta a fost atasat la dosarul de pensie?.
- Daca aveti carnet de munca in acesta sunt inscrise perioadele intre octombrie 1973 si mai 1974 si cea de somaj ?
- Daca ati lucrat in afara tarii.
- Cursurile de calificare le-ati facut la locul de munca sau la scoala profesionala,
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1