Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: in data de 08-10-2018 am depus la casa de pensii dosarul pentru PAP
la sfirsitul lunii noiembrie casa de pensii a emis decizia de pensionare cod P10,la calculul drepturilor nu s-au lua in consideratie anii lucrati in grupa a2a ani trecuti in cartea de munca.
calculul pensiei sa realizat prin impartirea numarului total de puncte realizate la stagiul complet de cotizare si inmultit cu indicele de corectie.
in data de 19-12-2018 am depus la dosar adeverinta care dovedeste incadrarea in grupa a2a de munca,in 31-01-2019 am depus la dosar alta adeverinta in care dovedesc ca am lucrat in acord global si sumele realizate si am facut cerere de recalculare.
in 11-04-2019 casa de pensii admite cererea de revizuire PAP si trecerea la pensie cod A10 (ia in calcul grupa a2a)si emite o noua decizie de pensionare
alte calcule, numar total de puncte(mai multe)impartit la stagiul complet de cotizare inmultit cu indicele de corectie. in aceiasi data 11-04-2019 casa de pensii emite o decizie de respingere a cererii de recalculare depusa in 31-01-2019. am facut contestatie fara succes, am actionat casa in instanta.
in data 30-09-2019 instanta emite o hotarare in care anuleaza decizia de respingere a recalcularii din 11-04-2019 si obliga casa sa emita o noua decizie in care sa valorifice veniturile suplimentare.
in data de 09-01-2020 casa emite o noua decizie privind recalcularea PA.
la noile calcule de stabilire a pensiei sau impartit numarul total de puncte la stagiul complet de cotizare si numarul rezultat nu SA INMULTIT CU INDICELE DE CORECTIE.
raportul rezultat dintre total puncte si stagiul complet de cotizare sa adunat cu produsul indicelui de corectie rezultat in decizia anterioara din 11-04-2019
mentionez ca pe toate deciziile emise de casa de pensii scrie ca drepturile au fost stabilite incepind cu data de 08-10-2018 (cand am depus dosarul)
ESTE CORECT. in ultima decizie indicele de corectie nu trebuia inmultit cu punctele rezultate?