Subiect "Trecere de la pensie anticipat partiala la pensie pentru limita de virsta" Deschis de Alexandru Dodea la data: 06/14/2020 4:03am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Trecere de la pensie anticipat partiala la pensie pentru limita de virsta
Scris de: Alexandru Dodea la data: 06/14/2020 4:03am
Gen:masculin
Data nasterii:19.03.1955
Stagiul de cotizare:39 ani
Alte date:
Intrebare:Buna ziua

In data de 19 martie 2020 am indeplinit conditiile pentru trecere la pensie pentru limita de virsta pina la acea data
fiind pensonat partial anticipat.Primesc aceasta pensie pe card bancar. Pe 4 mai 2020 s-a emis decizie de catre casa de pensii in acest sens.
Pe 20 mai am primit acasa decizia.Desi am luat legatura cu casa mi s-a comunicat ca intai trebuie sa primesc prin posta diferenta de bani
(cupoane verzi ?) si abia din iulie pensia imi va fi pusa pe card cum se vira pina acum.Aceasta "trecere"dureaza din martie pina iulie.
Are cineva experienta in aceasta speta ? Multumesc
Re: Trecere de la pensie anticipat partiala la pensie pentru limita de virsta
Scris de: GicaH la data: 06/14/2020 8:21am
Alexandru Dodea :
Gen:masculin
Data nasterii:19.03.1955
Stagiul de cotizare:39 ani
Alte date:
Intrebare:Buna ziua

In data de 19 martie 2020 am indeplinit conditiile pentru trecere la pensie pentru limita de virsta pina la acea data
fiind pensonat partial anticipat.Primesc aceasta pensie pe card bancar. Pe 4 mai 2020 s-a emis decizie de catre casa de pensii in acest sens.
Pe 20 mai am primit acasa decizia.Desi am luat legatura cu casa mi s-a comunicat ca intai trebuie sa primesc prin posta diferenta de bani
(cupoane verzi ?) si abia din iulie pensia imi va fi pusa pe card cum se vira pina acum.Aceasta "trecere"dureaza din martie pina iulie.
Are cineva experienta in aceasta speta ? Multumesc

Prima data primiți prin posta pe cupon gri pensia plus diferentale restante de la data punerii în plata a pensiei limita vârstă.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1