Subiect "Dacă in cartea de munca e trecuta grupaa1 de munca De ce nu se ia in considerare" Deschis de Smarandoiu Elena la data: 07/22/2020 2:25am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Dacă in cartea de munca e trecuta grupaa1 de munca De ce nu se ia in considerare
Scris de: Smarandoiu Elena la data: 07/22/2020 2:25am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:10 06.1968 Smarandoiu elena am lucrat la un sadu din 1985 până în 2007
Re: Dacă in cartea de munca e trecuta grupaa1 de munca De ce nu se ia in considerare
Scris de: Smarandoiu Elena la data: 07/22/2020 2:28am
Gen:cum oare sa putut pentru alte persoane facandusi mutație în alte județe sa iese la pensie si la Targu jiu nu se poate?dispun de alte legi?
Data nasterii:10.06.1968
Stagiul de cotizare: de ce nu se ia in considerare grupa 1 de munca daca e trecuta in cartea de munca
Alte date:
Intrebare:
Re: Dacă in cartea de munca e trecuta grupaa1 de munca De ce nu se ia in considerare
Scris de: la pensie la data: 07/22/2020 12:39pm
Din pacate nu ati dat datele necesare analizei situatiei dv pentru a va spune drepturile dv la pensie conform legislatiei pensiilor.
Din aceasta cauza suntem obligati sa va dam informatii generale.
Este adevarat ce sustineti dv ca la unele case de pensii judetene exigenta este mai mare decat la altele dar in cazul concret al dv nu putem sustine ca Functionarii de la Casa judeteana de pensii din Gorj nu au dreptate deoarece nu avem datele necesare.
Astfel este posibil ca cei de la Casa de pensii sa aiba dreptate in urmatoarele cazuri :
1 Inscrisul din carnetul dv de munca sa nu contina toate informatiile necesare cerute de legea pensiilor care prevede ca in aceste cazuri sa se prezinte o adeverinta conform modelului din anexa 12 la normele de aplicare ale legii pensiilor 263/2010 daca inscrisul din carnetul de munca nu contine informatiile necesare..
2 Pentru a beneficia de reducerea varstei de pensionare pentru stagiul in grupa de munca trebuie sa aveti realizat stagiul complet de cotizare de 35 ani. Daca dv aveti numai stagiul de cotizare intre 1985 - 2007 aveti realizat un stagiu de 22 ani si daca acest stagiu a fost lucrat integral si recunoscut in gr I, inainte de aprilie 2001 si conditii speciale, dupa aceasta data, beneficiati de un stagiu suplimentar de 11 ani. Cumuland stagiul de cotizare lucrat cu stagiul de cotizare suplimentar realizati un stagiu total de 33 ani mai mic decat stagiul complet de cotizare de 35 ani.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1