Subiect "Recalculare pensie" Deschis de Rosca Maria Luissa la data: 07/22/2020 12:01pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Recalculare pensie
Scris de: Rosca Maria Luissa la data: 07/22/2020 12:01pm
Gen:F
Data nasterii:22.11.1955
Stagiul de cotizare:37ani
Alte date:
Intrebare: După acordarea pensiei am mai lucrat încă un an. Cum procedez și ce acte completez pentru recalculare pensie. Pot depune o cerere ( pe care am găsit o in toate formele și nu știu care este buna) cuponul de pensie și CI , online? Ca sincer nu as dori sa ajung la casa de pensie.
Aceasta cerere, pe care va rog sa mi o atașați, îmi va fi luată in calcul?
Va adresez aceste întrebări pentru ca de fiecare data ați fost primit și m ați lămurit.
Mulțumesc frumos
Re: Recalculare pensie
Scris de: la pensie la data: 07/22/2020 1:54pm
Pentru a obtine recalcularea pensiei pentru perioada lucrata dupa iesirea la pensie pentru limita de varsta trebuie sa depuneti o cerere insotita un cupon de pensie si o copie de pe Cartea de Identitate.
In privinta cererii nu exista una tip pentru recalcularea pensiei si dupa opinia noastra trebuie sa alegeti o formulare din care sa rezulte clar identitatea dv (nume adresa, CNP, numar dosar pensie), si care este solicitarea dv.
In privinta contactarii online a casei judetene de pensii nu va putem da multe informatii pentruca aceasta depinde de organizarea interna a casei de pensii.
Va sfatuim sa accesati site-ul Casei de pensii de care apartineti si sa intrati pe pagina de “Contact” unde gasiti un numar de telefon si o adresa de Email unde cereti informatii in privinta depunerii actelor online.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1