Subiect "calcul penalizare pensie anticipata partial" Deschis de Urean Susana la data: 07/23/2020 4:28am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
calcul penalizare pensie anticipata partial
Scris de: Urean Susana la data: 07/23/2020 4:28am
Gen:F
Data nasterii:1963
Stagiul de cotizare:34 DE ANI SI 1 LUNA
Alte date: studii superioare
Intrebare: Buna ziua,
v-as ruga sa imi spuneti penalizarea de care o sa beneficiez la calculul pensiei anticipate partial daca imi depun dosarul de pensie in luna august 2020. Si as mai avea o intrebare daca am cotizat si la pilonul II de pensii cum trebuie sa procedez ? beneficiez de pensie si de la pilonul ii sau se cumuleaza cu cea de de la stat?
Re: calcul penalizare pensie anticipata partial
Scris de: la pensie la data: 07/23/2020 9:24am
Regretam ca nu va putem face un astfel de calcul deoarece acesta depinde si de luna de nastere a dv pe care nu ati precizat-o.
Deasemeni va precizam ca nu cunoastem reglementarile legale din domeniul contributiei la pilonul II de pensii deoarece acest domeniu nu intra in sfera noastra de activitate.
Re: calcul penalizare pensie anticipata partial
Scris de: GicaH la data: 07/23/2020 12:26pm
Urean Susana :
Gen:F
Data nasterii:1963
Stagiul de cotizare:34 DE ANI SI 1 LUNA
Alte date: studii superioare
Intrebare: Buna ziua,
v-as ruga sa imi spuneti penalizarea de care o sa beneficiez la calculul pensiei anticipate partial daca imi depun dosarul de pensie in luna august 2020. Si as mai avea o intrebare daca am cotizat si la pilonul II de pensii cum trebuie sa procedez ? beneficiez de pensie si de la pilonul ii sau se cumuleaza cu cea de de la stat?

Eu nu cred ca ati cotizat la pilonul II pentru ca acesta s-a înființat în 2008 când dumneavoastră aveați 45 ani și la acest pilon puteau accesa doar cei ce aveau maxim 35 ani. Poate la pilonul III ați contribuit.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1