Subiect "Intrebare" Deschis de Elena la data: 08/26/2020 2:14pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Intrebare
Scris de: Elena la data: 08/26/2020 2:14pm
Gen:Feminin
Data nasterii:26.09.1959
Stagiul de cotizare:38
Alte date:
Intrebare:Am lucrat un an de zile pe un șantier, în cartea de munca scrie "se acorda o categorie-2B".Întrebarea este :se ia in considerare acest an ,adica mi se acorda 3 sau 4 luni în plus la pensie?Ma ajută la punctaj aceste 3 sau 4 luni care ar rezulta din acest an?Merită să obțin adeverinta, cei de la Casa de Pensii iau în considerare aceste luni sau nu?
Avand in vedere faptul că m-ati ajutat cu foarte multe informații în ultimele zile,imi cer scuze ca tot revin cu întrebări. Mi-ati fost de mare ajutor. Va mulțumesc.
Re: Intrebare
Scris de: la pensie la data: 08/27/2020 3:40am
Inscrisul din carnetul de munca se refera la categoria de munca ce se acorda in functie de calificare, nu se refera la grupa de munca, deci pentru aceasta perioada nu primiti spor de stagiu de cotizare.
Daca aveti nelamuriri nu ezitati si cereti ajutorul pentruca acesta este scopul acestui site.
Re: Intrebare
Scris de: Elena la data: 08/27/2020 5:15am
la pensie :
Inscrisul din carnetul de munca se refera la categoria de munca ce se acorda in functie de calificare, nu se refera la grupa de munca, deci pentru aceasta perioada nu primiti spor de stagiu de cotizare.
Daca aveti nelamuriri nu ezitati si cereti ajutorul pentruca acesta este scopul acestui site.
Multumesc frumos
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1