Subiect "Program online calcul pensie" Deschis de V la data: 09/10/2020 10:28pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Program online calcul pensie
Scris de: V la data: 09/10/2020 10:28pm
Gen: M
Data nasterii: 15.02.1959
Stagiul de cotizare: 35 ani 7 luni 19 zile
Alte date: -
Intrebare:
Buna ziua,
Am incercat folosirea programului online de calcul al pensiei (in cazul meu ar fi vorba despre pensie anticipata). Am introdus ieri (10.09.2020) datele pana in anul 2009 si am lasat programul cu form-ul deschis cu intentia de a continua astazi (11.09.2020) cu celelalte date.
Astazi, cand am incercat sa continui reintroducerea datelor, am constatat faptul ca form-ul s-a resetat si ca practic trebuie sa reintroduc datele de la inceput.
Exista o modalitate de a efectua salvari intermediare ale datelor introduse a.i. sa nu se reia introducerea de la inceput? Intreb mai ales in conditiile in care, dupa cum stiti, in perioada 1991-2000 datele referitoare la salariul de incadrare se schimbau aproape in fiecare luna si asta presupune ca faptul ca solutia, foarte buna de altfel, de completare automata pentru lunile urmatoare nu se aplica.
Multumesc.
Re: Program online calcul pensie
Scris de: la pensie la data: 09/11/2020 4:12am
Credem ca este o neintelegere.
Programul face inregistrarea automata la trecerea de la o pagina la alta prin apasare pe “Continua”
In ceiace priveste programele deschise, am verificat si aveti inregistrate doua programe din in care in primul ati introdus date pana in anul 2008 iar in al doilea pana in anul 2020,
Daca doriti sa facem o verificare a datelor introduse dupa finalizarea introducerii datelor reveniti si precizati programul care trebuie verificat.
Scris de: V la data: 09/11/2020 7:50am
Multumesc pentru raspuns.
Nu am identificat cum anume pot sa continui introducerea datele de unde am ramas si din acest motiv intrebarea mea si faptul ca am mai introdus datele o data.
multumesc inca o data.
Scris de: la pensie la data: 09/11/2020 8:57am
Continuarea introducerii datelor la revenire in programse face astfel :
Se face intrarea in program asa cum ati procedat la revenire.
In pagina unde sunt indicate numele persoanelor pentru care au fost deschise programe de calcul faceti click pe numele persoanei al carui program vreti sa-l continuati, se deschide pagina de intrare in programul dorit, dupa care apasati pe “continuare” si se deschid paginile anuale.
In lista anilor faceti click pe ultimul an in care ati introdus date dupa care treceti de la un an la altul prin butonul “continua”
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1