Subiect "Indicele de corectie" Deschis de Cristian Nicusor Popescu la data: 09/30/2020 2:50am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Indicele de corectie
Scris de: Cristian Nicusor Popescu la data: 09/30/2020 2:50am
Gen:M
Data nasterii:01.06.1959
Stagiul de cotizare:38
Alte date:
Intrebare:As vrea sa intreb si in legatura cu indicele de corectie.Care este rostul lui si cum se ajunge la valuarea lui din fiecare an Intrebat pt ca eu am iesit la pensie de onvalitate ci indice 1,15,iar alta persoana,un cunoscut,a iesit anul acesta,cu acelasi punctaj camin,dar din cauza indicelui de corectie are pensia aproape inca o data cat mine.De ce ?El a iesit anul asta si eu in 2018.Nu este echitate,
Re: Indicele de corectie
Scris de: GABRIEL-AUREL PREOTESESCU la data: 09/30/2020 7:47am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Sa multumiti PSD pt aceasta anomalie aparuta in urma introducerii taxelor pe spinarea angajatului si marirea artificiala a salariului brut in 1918. In parte se va rezolva aceasta problema prin aplicarea noii legi a pensiilor si cei care au iesit anul acesta la pensie vor avea o crestere mai mica a pensiei sau deloc fata de dvs. Si eu sunt un beneficiar al indicelui din anul acesta...nu e vina noastra
Scris de: GABRIEL-AUREL PREOTESESCU la data: 09/30/2020 7:49am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:...in 2018...
Scris de: la pensie la data: 09/30/2020 1:40pm
Pentru domnul Popescu
Va rugam sa nu ne cereti sa va explicam cel mai aberant articol din legea pensiilor 263/2010.
O mare perioada de timp nu s-a dat nicio explicatie privind motivarea acestui indice si in final Ministerul Muncii a fost obligat sa dea un motiv la o sesizare la CCR pe aceasta tema si a dat unul pe care mi-e rusine sa-l reproduc, pentruca este o aberatie mare si nu are nicio legatura cu modul de calcul.

Pentru domnul Preotescu
Ati sesizat o si mai mare ... la aplicarea acestui articol desi Institutul national de statistica a facut o avertizare in acest sens.
Totusi suntem obligati sa va rugam ca pe viitor sa nu mai faceti legaturi politice pe acest site.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1