Gen:F
Data nasterii:18 iulie 1959
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:In primul rand va multumesc pt. raspunsul Dvs. la intrebarile mele anterioare. Va rog in continuare ajutorul in legatura cu urmatoarele:
1. Asa cum ati sugerat in raspunsul Dvs. , am solicitat si obtinut de la casa judeteana pensii Adeverinta privind stagiul de cotizare, l-am confruntat cu acele certificate trimise postal de care v-am intrebat anterior si - spre bucuria mea - am regasit toate sumele, datele sunt corecte. Singurul lucru ce nu apare in aceasta adeverinta este perioada mai 2013 – octombrie 2013 pentru care am incheiat contract de asigurare cu casa de pensii (cumparare vechime) in mai 2018 pt. a avea stagiul de cotizare complet, adica 31 ani 6 luni. Care poate fi cauza si ce trebuie sa fac?
Mentionez ca am mai avut un contract de asigurare cu casa de pensii in perioada noiembrie 2015 – aprilie 2018, dar aceste date sunt cuprinse in adeverinta primita.
2. Cele 6 luni cumparate (mai 2013 -octombrie 2013) pot fi folosite doar in cazul pensionarii mele la limita de varsta?
3. Am introdus toate datele in programul de calcul. Intrebarea mea este: valoarea pensiei estimate este deja calculata de program cu coeficientul de corectie de 1,41 sau la aceasta valoare se va aplica coeficientul valabil la momentul depunerii dosarului, adica cel din ianuarie 2021?
Inca o data multumesc pentru sprijinul Dvs, imi sunt de mare ajutor!