Subiect "Carte de munca" Deschis de Burchiu Elena la data: 10/26/2020 10:00am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Carte de munca
Scris de: Burchiu Elena la data: 10/26/2020 10:00am
Gen:F
Data nasterii:14.01.1961
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Buna ziua. Unde pot verifica cartea de munca scanata? Multumesc.
Re: Carte de munca
Scris de: GicaH la data: 10/26/2020 10:05am
Burchiu Elena :
Gen:F
Data nasterii:14.01.1961
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Buna ziua. Unde pot verifica cartea de munca scanata? Multumesc.

Va faceți cont la CNPP. Dar oricum trebuie sa aveți carnetul de munca pe care trebuie să-l predați în original și copie odată cu cererea de pensionare.
Scris de: Burchiu Elena la data: 10/27/2020 4:43am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Buna ziua.Am cont la CNPP si am si cartea de munca. Am vrut sa vad scanul daca este corect, dar la cererea mea mi se trimite o foaie goala. Sa inteleg ca nu a fost scanata cartea mea de munca? Raspunsul pe foaia goala este "Aceste informatii sunt preluate automat din arhiva electronica a carnetelor de munca".Multumesc.
Scris de: GicaH la data: 10/27/2020 5:17am
Burchiu Elena :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Buna ziua.Am cont la CNPP si am si cartea de munca. Am vrut sa vad scanul daca este corect, dar la cererea mea mi se trimite o foaie goala. Sa inteleg ca nu a fost scanata cartea mea de munca? Raspunsul pe foaia goala este "Aceste informatii sunt preluate automat din arhiva electronica a carnetelor de munca".Multumesc.

Asta am pățit și eu, nu s-a găsit scanarea cu toate ca am stampila pe ultima pagina. M-am mulțumit cu originalul și m-am pensionat.
Scris de: Mihaela Vasilescu la data: 11/09/2020 8:37am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:DA, si eu am patit la fel. Mi s-a raspuns de la Casa de Pensii ca nu au apucat sa scaneze si sa preia datele din scanari inainte sa li se termine banii alocati pentru angajare personal suplimentar care sa faca aceasta munca, asa ca trebuie sa pastram cartea de munca!!!!!
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1