Subiect "decizie cu executie provizorie" Deschis de samoila constantin la data: 10/29/2020 6:49am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
decizie cu executie provizorie
Scris de: samoila constantin la data: 10/29/2020 6:49am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: Buna ziua
Dupa mai bine de 2 ani, am castigat la Curtea de Apel, prin hotarare definitiva, grupa a II de munca. Grupa imi fusese recunoscuta initial de tribunal, casa de pensii mi-a emis decizie cu grupa II de munca dar pe aceasta decizie scrie ca ea este valabila pana la pronuntarea unei hatarari contrare celei executate provizoriu. Deci, in acest moment am hotararea definitiva a curtii de apel si aceasta respinge apelul facut de casa de pensii. Intrebarea mea este - trebuie sa cer casei de pensii sa emita o noua decizie pe care sa nu mai fie mentiunea cu executie provizorie? Multumesc.
Re: decizie cu executie provizorie
Scris de: GicaH la data: 10/29/2020 2:35pm
samoila constantin :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: Buna ziua
Dupa mai bine de 2 ani, am castigat la Curtea de Apel, prin hotarare definitiva, grupa a II de munca. Grupa imi fusese recunoscuta initial de tribunal, casa de pensii mi-a emis decizie cu grupa II de munca dar pe aceasta decizie scrie ca ea este valabila pana la pronuntarea unei hatarari contrare celei executate provizoriu. Deci, in acest moment am hotararea definitiva a curtii de apel si aceasta respinge apelul facut de casa de pensii. Intrebarea mea este - trebuie sa cer casei de pensii sa emita o noua decizie pe care sa nu mai fie mentiunea cu executie provizorie? Multumesc.

Da, ar trebui sa faceți o cerere, care o puteți trimite electronic, prin e-mail, la care puteți atașa și hotărârea definitiva, oricum termenul de contestare și primire a unei hotărâri definitive contrare a trecut de mult.
Re: decizie cu executie provizorie
Scris de: la pensie la data: 11/01/2020 9:47am
Raspunsul domnului Gica este corect.
Noi consideram ca era oblgata Casa de pensii sa emita o noua decizie de recunoastere definitiva a stagiului de cotizare in grupa de munca, fara sa mai faceti dv cerere, dar daca nu au facut-o amintiti-le prin aceasta cerere ca trebuie sa dea o noua decizie.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1