Subiect "salariul brut de inregistrat dupa 2018" Deschis de CM Dragomir la data: 11/02/2020 1:57am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
salariul brut de inregistrat dupa 2018
Scris de: CM Dragomir la data: 11/02/2020 1:57am
Gen:M
Data nasterii:1959
Stagiul de cotizare:34
Alte date:
Intrebare: IN CADRUL "CALCULATORULUI DE PENSII" ACCESIBIL PE SITE-UL DUMNEAVOASTRA, SALARIUL BRUT DE DUPA 2018 CUPRINDEA SI CONTRIBUTIILE ANGAJATORULUI TRECUTE IN SARCINA ANGAJATULUI. A LUAT IN CONSIDERARE SOFT-UL DUMNEAVOASTRA ACEST LUCRU, ADICA DACA SE TRECE SALARIUL BRUT IN CONDITIILE DE DUPA 2018 , CALCULUL IA IN CONSIDERARE ACEST LUCRU, SAU TREBUIE SA FACEM UNELE "INTERVENTII / CORECTII" ASUPRA VALORILOR CE SE INTRODUC DE CATRE NOI? VA MULTUMESC SI VA DORESC MUTLA SANATATE. CU TOATA STIMA,
CM DRAGOMIR
Re: salariul brut de inregistrat dupa 2018
Scris de: GicaH la data: 11/02/2020 2:45am
CM Dragomir :
Gen:M
Data nasterii:1959
Stagiul de cotizare:34
Alte date:
Intrebare: IN CADRUL "CALCULATORULUI DE PENSII" ACCESIBIL PE SITE-UL DUMNEAVOASTRA, SALARIUL BRUT DE DUPA 2018 CUPRINDEA SI CONTRIBUTIILE ANGAJATORULUI TRECUTE IN SARCINA ANGAJATULUI. A LUAT IN CONSIDERARE SOFT-UL DUMNEAVOASTRA ACEST LUCRU, ADICA DACA SE TRECE SALARIUL BRUT IN CONDITIILE DE DUPA 2018 , CALCULUL IA IN CONSIDERARE ACEST LUCRU, SAU TREBUIE SA FACEM UNELE "INTERVENTII / CORECTII" ASUPRA VALORILOR CE SE INTRODUC DE CATRE NOI? VA MULTUMESC SI VA DORESC MUTLA SANATATE. CU TOATA STIMA,
CM DRAGOMIR

Calculatorul ia în considerare ceea ce introduceți dumneavoastră.
În evidenta CNPP se afla după 01.04.2001 veniturile brute declarate, indiferent cine le virează, chiar și după 2018.
Re: salariul brut de inregistrat dupa 2018
Scris de: la pensie la data: 11/03/2020 4:29am
Raspunsul domnului Gica este corect
Dv nu trebuie sa faceti nicio modificare a cifrelor introduse in programul de calcul si nici programul de calcul nu a fost necesar sa fie modificat dupa ianuarie 2018, cand CAS-ul a trecut integral in sarcina angajatului.
Pentruca aceasta modificare sa nu afecteze angajatii, angajatorul trebuia sa majoreze corespunzator salariile.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1