Subiect "stagiu de cotizare" Deschis de mircia n la data: 12/02/2020 7:25am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
stagiu de cotizare
Scris de: mircia n la data: 12/02/2020 7:25am
Gen:f
Data nasterii:11.07.1962
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Buna ziua,
As dori sa stiu cum aflu stagiul de cotizare.La Serviciul Resurse Umane unde lucrez apar cu cel putin 2 ani mai putin dupa calculele mele. Daca doresc sa depun dosarul, trebuie sa tin cont de o data anume a lunii, sau nu are importanta? Va multumesc!
Re: stagiu de cotizare
Scris de: GicaH la data: 12/02/2020 9:02am
mircia n :
Gen:f
Data nasterii:11.07.1962
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Buna ziua,
As dori sa stiu cum aflu stagiul de cotizare.La Serviciul Resurse Umane unde lucrez apar cu cel putin 2 ani mai putin dupa calculele mele. Daca doresc sa depun dosarul, trebuie sa tin cont de o data anume a lunii, sau nu are importanta? Va multumesc!

Stagiul de cotizare este totalitatea stagiilor de munca, care nu știu dacă resursele umane le cunosc, doar poate dacă ați lucrat numai la aceasta firma.
Ca să aflați Stagiul real puteți merge la CJP sa cereți adeverință de stagiu, mentionand de asemenea și alte eventuale județe în care ați lucrat. De asemenea trebuie sa aveți carnetul de munca, in care s-au făcut înscrisuri pana la 01 ianuarie 2011 și adeverințe de stagiu pentru unitățile unde ați lucrat dupa această dată.
Scris de: la pensie la data: 12/02/2020 9:51am
Raspunsul domnului Gica este corect.
In calculul dv trebuie sa aveti in vedere eventualele concedii medicale dupa ianuarie 2005, daca acestea s-au datorat unor boli obisnuite nu se asimileaza stagiului de cotizare. Deasemeni asa cum a precizat domnul Gica intrebati la Serviciul Resurse Umane daca v-au luat in calcul perioada lucrat ca salariat civil in cadrul MApN.
Noi va putem calcula acest stagiu decat ne prezentati un istoric al activitatii dv.
Scris de: mircia n la data: 12/04/2020 6:04am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Buna ziua, va multumesc pt raspuns.

Am urmatoarele stagii de cotizare: aug.1981-august 1988.( In 1983 am nascut si am 6 luni co medical). Sept 1988-dec. 1989 am intrerupere crestere copil.Apoi ian 1990-august 2012. In aceasta perioada am 2 luni co medical boli obisnuite si 2 luni co fara plata.Sept.2002-aug.2013 somaj. Sept 2013-prezent lucrez. Eu am facut un calcul de vechime dar nu stiu daca se ia in considerare co medical si somajul. Mentionez ca nu am decat sporuri de vechime si confidentialitate. Detin adeverinte de la angajatori din anul 1991 pana in prezent.As dori sa depun dosarul pt pensie anticipata partial in martie 2021. La ce data sa l depun pt a se lua in considerare si contributia lunii martie? Cati ani de contributie am?
Multumesc,
Scris de: la pensie la data: 12/04/2020 9:49am
Daca doriti un calcul corect trebuie sa aveti in vedere si ziua pentruca altfel pot apare erori de cateva luni.
Am luat in calcul perioadele lucrate si perioadele asimilate pentru concediu de maternitate si de somaj (somaj din august 2012 - septembrie 2013), nu am luat in calcul perioada intrerupere crestere copil si concediu fara plata.
In aceste conditii pana in prezent a rezultat un stagiu total de cotizare de 36 ani si 9 luni.
Pentru ca retributia pe luna martie 2021 sa fie luata in calculul pensiei trebuie sa depuneti dosarul de pensie in data de 01 aprilie 2021.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1