Gen:F
Data nasterii: 20.08.1956
Stagiul de cotizare: 30 ani la 01.09.2008
Alte date: Am nascut si crescut 3 copii si sint absolventa a Facultatii de Subingineri din Pitesti curs de ZI - 3 ani.
Intrebare: Am intrat in Programul Gratuit de Calculare a pensiei anticipate partial si am urmatoarele nelamuriri :
- data inceperii activitatii profesionale se trece data inceperii primului an de facultate - 01.10.1975 (absolvent curs de zi-3 ani -Subingineri Pitesti)sau data angajarii in cimpul muncii - 01.09.1978 ?
- punctaj asigurari sociale - ce se trece ? (Suma platita lunar ptr. Asig.Sociale ?)sau imi dati dvs. un punctaj ?
- punctaj facultate - ce se trece ? - nr. de ani = 3 ? sau cei 3 ani sint echivalenti cu un punctaj anume ?
- la rubrica : nr. de luni pina la virsta standard de pensionare, nu se pot introduce decit 60, ori eu tinind cont ca pot iesi la 59 de ani, trebuie sa introduc : 85 de luni. Cum pot introduce acest numar ?
- trebuie sa introduc salariul din toti anii lucrati sau ultimii (nu stiu citi !) ani?
Va solicit toate aceste informatii pentru ca as dori cu ajutorul "Programului GRATUIT de calculare pensii" sa-mi fac si eu un calcul al sumei aprox.pe care o pot primi la iesirea la pensie la limita de virsta si care este suma aprox. pe care as primi-o la iesirea la pensie anticipata partial.
In speranta primiri clarificarilor necesare din partea dvs., va multumesc anticipat, va doresc o zi buna si un sfirsit de saptamina excelent alaturi de cei dragi dvs.
Cu stima,
Nina Teodorescu
assistante de la DIVD Dacia
tél. 00 40 248 50 20 54
port 00 40 745 66 40 19
nina.teodorescu@daciagroup.com